Börjar snart ångra flytten....

Allmänt dravel
.....från skogen. Därute fick saker och ting vara ifred från vandaler!! Staketet vårat har fått sin beskärda del. Inte så farligt visserligen, går väl att laga men bara förbaskat onödigt. Nu har vi råkat ut igen, fast denna gång värre och det blir att ringa polisen och anmäla det hela och försäkringsbolaget. Så j*vla trist. Brorsan ringde bara för någon vecka sen och sa att han ville köpa den för att använda den i sommar på semestern. Jag blev så glad att den skulle komma till användning igen. Visst har vi använt den en del men våra grabbar finner längre inget nöje i att åka ut med husvagnen.

Ja, det är våran gamla husvagn som blivit utsatt för sabotage.Någon/några har slagit sönder fönstret på baksidan. Vi vet faktiskt inte riktigt när. Den står på vid en industri vid stationen i Lessebo. När vi flyttade från skogen fick vi lov av ägaren att ställa den där. Vi har åkt förbi många gånger men man ser inget för detta var bakfönstret som var mot skogen. Idag var Gunnar på promenad med Tilda och upptäckte detta. Dörren gick att öppna för de har öppnat den från insidan. Vad som är stulet vet vi inte för vi gick inte in. Men som det såg ut!!!!

Allt var urdraget. Alla skåp öppna. Först fattade vi inte vad det var för damm som låg precis överallt. Inte först vi kom hem så förstod vi att de säkert tömt pulversläckaren i husvagnen. F*N, vad trist!!! Fattar inte vitsen med att förstöra andras egendom. Så i morgon blir det att sitta i telefon med polis och försäkringsbolag. Brorsan blev dö besviken över vad som hänt. Visst var det en gammalhusvagn men fin. Har gått igenom besiktningar utan anmärkningar så han visste ju vad han skulle fått för pengarna.

Fan...som om man inte har tillräckligt med krabb som det är. J*vla idioter!!!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 David:

skriven

Fy fan va trist!!!Konstigt att man inte har lagt märke till den.. Utmed järnvägen? Finns ju inte så där jättemånga industrier å välja på.

Hoppas ni får nåt på försäkringen bara! För polisen lär nog inte hitta några misstänkta! Tyvärr!!

3 CW:

skriven

det skjuts för lite... jag kommer med bössan

5 CW:

skriven

jag har skickat en vänförfrågan så då kan du klicka ja på den ... jag har låst bloggen för tillfället hihi...glömde bort att en del på andra bloggställen inte kommer in då... sorry kram kram

7 Ninni:

skriven

Nääää fy vad trist!!! Man kan bli så irriterad på sån där total onödig förstörelse!

Förstår killens besvikelse - och er!

2 Martina

skriven

Kan förstå att ni är arga och ledsna. Hur känner sig egentligen en person efter att han/hon har tagit sönder något så här medvetet? Busstreck - men var finns spärren i huvudet som säger att detta är ett steg förlångt. Förr var det busringning som var läskigt nog, nu skenar det iväg.....Hoppas att allt reder ut sig och att ni hittar tillbaka till en lugn tillvaro utan sådana problem.Ha att bra!

4 CW

skriven

Så onödigt att göra så där... det skjuts för lite och laddas för dåligt... ska jag komma med bössan och arga katten... he he

kram

6 Anna

skriven

Nej, vad tråkigt!! Hoppas att försäkringen täcker det, men det är ändå trist och en massa jobb. Tråkigt för din bror som sett fram emot att köpa den.

8 Marie

skriven

Ja visst är det tråkigt när det är andra som förstör ens eget - liv eller grejer kan ju vara skit samma - lika trist vilket som! Men det är ju vardagsmat numera... Eller hur!? Trevlig skolavslutning!Marie