Tingsryds marknad.

Allmänt dravel
Ja, har man varit på en marknad så har man varit på alla. En hel massa krimskrams och en massa folk.
Men jag hittade en liten handväska. I två stånd sålde de handväskor. Alla för 100 kronor styck. Hade kunna köpt fler för det är lite roligt med handväskor. Nu köpte jag en svart liten ryggsäcksmodell. Stor nog för att rymma även kameran.När jag ändå var i Tingsryd på passade jag på att gå in på parfymeriet. Behövde ett nagellack och en ny ögonfransböjare....ja, ni vet en sån där man bara INTE klarar sig utan *asg*Hittade också en liten godsak till Tilda. Ett rökt oxben. Jösses vad hon gillade det. Daniel försökte klappa henne när hon fick det och då visade hon sina fina tandebissingar och morrade nått i stil med "Ge f*n i mitt ben" ;o)Candy äpple finner man givetvis på marknaden.Nu har jag dessutom bomärkt bilen. Nu ser man att den tillhör ett TAIF:are ;o)Gillar bokstäverna på bilen. Jag ska måla dit ett litet I och E. Det får väl alltid någon att dra på munnen ;o) Det är definitivt inte en rallybil jag köpt. Vid omkörning behöver jag en 200 meters start sträcka. Funderar på att hitta någon söt dekal med texten " Kör om, jag trampar så svetten lackar" eller typ något liknande, för det är en liten trampebil jag köpt. Men den är min och jag diggar den ;o)

Fredrik och en kompis till honom var med till Tingsryd. När vi körde i Hovmantorp så hade Fredde lyckats hitta volymknappen till radion. Med radion på högsta volym, fönstrera nervevade och Fredde dansandes i framsätet, drog vi igenom byn. Måste sett skojigt ut, raggandes i en liten trampebil *asg* men det bjuder jag på ;o)

Ha en go kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Man kan bli känd på olika sätt. Att köra en trampebil med nervevade rutor med högsta volymen på, är ETT sätt. Man måste få ha roligt i livet, vad ska man annars göra??Marknader är speciella tycker jag. Man åker dit år efter år och när man har varit där så tycker man att det inte var så värst roligt. Man köper på sig en stor påse karameller och mår skitilla, och troligen också ett och annat krimskrams. Men roligt är det! Imorgon fredag har vi Virserums Marknad och jag ska dit-ha!!Ska du inte byta hockeylag i år, ja bara för att våga göra något annat??? SKOJAR BARA!!!En sådandäringa ögonfransböjare kan man bara inte vara utan, jag håller med dig.Hälsa Tilda att hon inte får morra när ni vill kolla på hennes nyinköpta rökta ben, det måste ni träna med henne hälsar Pepsi. Tjejer kan bli riktiga rivjärn annars:)Ha att bra!

3 Eva-Lena:

skriven

Köpte det i suvenirbutiken i Dackehallen förra året...men då hade jag ingen bil att sätta den på ;o)

2 lasse

skriven

vad köper man ett så vackert märke

4 Anna

skriven

Klart att man måste ha en ögonfransböjare!!!!!