Edinburgh

Allmänt dravel
Ja, då var vi här nu. Gårdagskvällen blev rätt sen. Vi ville inte ta taxi till hotellet utan gick. Det tog si sådär en timme men det var det värt. Vi fick ju se en heldel. Efter att vi checkat in så tog vi närmsta resturangen, vilket var en lyckträff. Mycket god mat och en god Ale ;o)

I dag har vi gått och gått och så gick vi lite till. Så mycket att se och så lite tid. Vi tog också en åktur med en turistbuss som gick runt stan. Satt uppe på taket och plåtade allt och alla. Kände mig som en japansk turist :o)Det var ändå smart att ta en sådan tripp för du hinner se så mycket. Vi upptäckte på så sätt en helmysig gata med massor av uteserveringar som vi senare letade oss fram till och käkade lunch. "Fish and chips" valde vi givetvis ;o)

Jag tog en massa bilder men jag väljer att lägga ut några profilbilder istället för vackra byggnader.

Skottar med kiltar så man många av. Unga som gamla och en del med säckpipan under armen.

Jag och en av mina grabbar snackade här om dagen om plommonstop och han visste inte vad det var för slags huvudbonad. Tog en bild av en kvinnlig polis med en sådan hatt.När vi gick på Royal Mill fick vi syn på en person som måste ha något form av rekord i piersingar. Vi kunde omöjligt bedömma hennes ålder.En lite husbild lägger jag också ut. Edinburgh besår till 80 % av gamla vackra hus. Flera med tinnar och torn. När man går runt i Edinburgh så känns det som att man kommit in i Harry Potters värld.Nu ska jag vila lite innan jag slänger mig i duschen, svirar om och sedan ut och uppleva Edinburgh by night. Fast vi är rätt slut både Gunnar och jag så det blir nog rätt stillsamt.

Ha en go kväll / Eva-Lena
Puss på er grabbar!! ;o)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Jag måste komma därifrån från ett tidigare liv! Det känns så hemma och ändå har jag aldrig varit där...

Kiltarna älskar jag men vem farao vill ha hela ansiktet sönderpiercat??!! Galet!

Förstår att ni vill hinna med så mycket som möjligt, men glöm bara inte bort att njuta också!

KRAM!

3 ninni:

skriven

WHAO! Verkar jättfint! Jag vill också se det där!

Tror jag ska lägga in stora övertalningen på maken - kanske hota med att åka ensam?! ;-)

Jättefina bilder, som alltid!

2 Martina

skriven

Jamen vad härligt! Akta dig så att inte Gunnar helt plötsligt tjatar att han vill ha en kilt. Patrik var helt bestämd över när vi var där att han skulle ha en och när vi kollade priset så ändrade han sig:) Han kom hem med en "leksaks säckpipa" som han ibland tar fram till fest:)Ni verkar ju ha tur med vädret också - toppen.

Ha att så bra!