Blivit bilägare ;o)

Allmänt dravel
Ja, idag har jag varit till Fröjd motor och köpt en bil. Fröjds motor ligger två hus från oss och vi går ofta förbi bilparkeringen. I tordags såg jag henne. Ja, för det är definitivt en hon. En riktig läcker pudding, ett uttryck som en vän till mig använder, och det passar väldigt bra som beskrivning på min lilla pärla ;o)I dag är jag alltså bilägare igen. Jag tänker ju inte sluta cykla till jobbet men det kommer ju en vinter med kyla och snöstorm och då är det kanske inte så skoj att cykla. Näää, det är väl inte direkt anledningen till att jag skaffar en bil. Jag (vi) tyckte det var lyxigt att ha två bilar när vi bor i samhället. Men nu när vi bara haft en bil så känner jag att det är jag som fått stryka på foten. Har det varit pissväder så har Gunnar kört mig till jobbet. På lunchen har jag åkt med någon jobbarkompis och så har jag blivit hämtad 16.30. Jag har känt att jag varit beroende av andra och det är något jag inte gillar. När vi gör olika aktiviterer om helgerna tex G spelar golf så har han ju bilen och jag kan på min höjd cykla runt i Lessebo :( Näää, nu kan jag fara vart jag vill när jag vill och det gillar jag.

I dag har den mesta delen av dagen ägnat åt att hitta orginalbilderna från hockeyn. Jag har sparat dem på olika USB-minnen och det var ett litet helsike att hitta allt. Anledningen till att jag letat fram dem är för jag fått en förfrågan från TAIF om att få använda mina bilder till en ny Header på deras officiella hemsida och då behövde de originalbilderna. Blev lite mallig över förfrågan ;o) Men vad jag blev och längta till hockeysäsongen när jag satt och kollade igenom bilderna. Saknar det verkligen men nu är det inte långt kvar ;o) I morgon ska jag åka till Tingsryd och gå på marknad.

Staketet börjar ta form nu . Vi bestämde oss för att sätta upp plank istället, tror att det kommer att bli jätte fint när det blir klart. I år gör vi den ena sidan färdig och till nästa år gör vi den andra sidan. Kommer kanske att se lite lustigt ut med olika staket på sidorna om infarten med det struntar jag i. Nu har jag köpt en bil och vi har inga guldbyxor att plocka sedlarna ur. Hmmm, tänk om man hade det ;o)Visst är han duktig, gubben min. Jag hade aldrig fixat det, håller mig till fin snickerier ;o)

I dag var jag en sväng till jobbet. Vi öppnade idag efter tre veckor, då det varit helt stängt. Jag kollade igenom min mail. Lösenordet hade gått ut så jag har inte kommit åt min jobbmail hemifrån. Bra i och för sig för vad kunde jag gjort under semestern :/ Nu skickade jag vidare lite som kommit till de som börjat jobba idag. Varken telefoner eller faxar fungerade på jobbet så de fick en lite mjukstart ;o) En annan anledning till att jag var på jobbet var för att höra ifall det var okey att jag tog en extra semester dag nästa fredag. Det körs ju Mud nationals i Skene och vi hade tänkt åka dit och träffa brorsan. Vi tänkte vi skulle hyra en husvagn och åka redan på tordagen och komma hem igen på söndagen. Gunnar och jag åker tillsammans med Fredrik och en kompis till honom ;o)

Ha en skön kväll / Eva-LenaKommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

Jag gläds med dig över den fina bilen... en sån skulle jag också vilja ha. Snygg och säkert billig i drift, lätt att parkera och jag lavvar färgen.

just det där att ha möjlighet att åka någonstans ifall man vill. Känsla av oberoende är viktig även för mig...

En annan sak... jag kan t.o.m. tänka mig att tycka liiite om hockey bara för din skull ha ha...

kul med bilderna... you are a SuperFotografos... kram kram

3 ninni:

skriven

Ha en skön kväll själv, och bilen ser jättefin ut!

5 Anna:

skriven

Det där med beroendet känner jag igen. Det är därför jag blir på dåligt humör när Roger är hemma och vi måste dela bil, men när han är hemma för gott i december blir det en till bil här med!Planket blir jättefint! Män är bra!

2 CW

skriven

glömde säga att planket blir bra... ingen insyn och så skyddar det mot billjudet också tror jag.

4 Martina

skriven

Oj här går det undan vill jag lova. Snart klart med planket-bra jobbat:)Ja det händer mycket när man inte är hemma, dessutom har jag inte mobilt bredband så jag har varit helt borta från datorns värld i en hel vecka. Det är så att jag skakar-hahhha!Snygg pärla du har köpt. Gillar färgen, superläcker. Det där med att cykla, det är för blött och kallt i vårt land-bil är bättre:)OM du får eller hittar några guldbyxor, tänk på mig då. Jag kan hjälpa dig att dra tusenlapparna ur fickorna!!!!!!!!Ha att bra!