Äntligen semester!! ;o)

Allmänt dravel


JIPPIE 4 VECKORS SEMESTER!!!!

I dag har vi städat. Känns faktiskt skönt att börja med städning inför semestern man kan koppla av på ett annat sätt då. Snart får vi besök från Stockholm. Roffe och Kerstin kommer över. De har hyrt stuga på Öland, som de gör varje år. Vi brukar alltid se till att träffas då. I år blev det krock på krock så vi bestämde oss för att de skulle komma ner till oss dagen innan de ska tillträda stugan. De sover över och i morgon far Gunnar, jag och Daniel till Örebro för att se Örebro-AIK medans Roffe och Kärran åker till stugan på Öland.

Lite roligt med Roffe och Kerstin. De är två personer som är mina äldsta vänner. Ja, inte till åldern sett men som jag känt längst. Vi bodde grannar när jag bodde i Vårby Gård, en söder förort till  Stockholm. De var i tjugoårs åldern och jag var en hopplös liten tös som nästan dagligen knackade på och ville leka med deras lille Jumbo, en söt liten svart pudel. När vi flyttade från Vårby Gård så var R & K vuxna och såg därför till att hålla kontakten med den lilla granntösen. Åren har gått och åldersmässigt har jag hunnit ifatt. De är i samma ålder som min make så vi har mycket gemensamt och väldigt trevligt när vi träffas ;o)

Daniel ser verkligen fram emot resan till Örebro då han får se sitt kära AIK spela. I går så var han in på ett AIK forum och länkade till min sida. Han skrev att jag skulle blogga om matchen och lägga ut bilder. Det kommer jag givetvis att göra. Kameran är ALLTID med ;o) Men jag konstaterade en lite skojig sak efter hans länk. Jag hade 103 besökare under dagen. När Holger, på sin TAIF-blogg, länkade till min sida hade jag 159 besökare på en och samma dag. Det måste väl betyda att det finns fler TAIF:are än AIK:are *asg*

Jag har två saker som jag ska göra på min semester, som jag verkligen ser fram emot. Resan till Edinburgh som jag berättat om tidigare och en resa till Örnsköldsvik. Först skulle jag åka dit för att hälsa på en kär bloggvän, sen bestämde jag mig för att inte fara dit. Veliga Eva-Lena ;o) NU kommer resan att bli av!! Jag kommer att åka upp till syrran i Sthm och därifrån åker jag, syrran och Olle (syrrans käresta) till Ö-vik. Olle ska hälsa på sina vänner och jag och syrran åker till Catwomen.....ja, det har varit hennes namn i flera år för mig... nu vet jag hennes riktiga namn. CW, som jag gärna kallar henne vet mer om mig är de flesta av mina vänner. Det blir gärna så...för på nätet är man ändå lite anonym. Det ska bli så trevligt att träffa henne IRL. Syrran har också funnit en vän i CW. Vi konstaterade att CW är den första vän vi har tillsammans innan har det alltid varit dina vänner och mina vänner ;o)

Önskar Er alla en riktigt skön sommar...fast jag kommer säkert att dela med mig av mina semester äventyr...men på sommaren blir det inte lika mycket bloggande som vanligt.

/// Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

vilken tur att du ändrade dig JIPPI...snart kommer ni och jag har snart målat möblerna vita så du slipper det görat... ha ha... det är inet trädgårdsmöbler utan en del gamla möbler som jag har inne i stugan. Jag vill ju ha lika fint som Vita Anna i Boden...

Vet du det är bara två veckor kvar tills ni kommer... jag längtar så ... kram kram

3 Beatrice:

skriven

Vad skönt med semestar, Man behöver det efter hårt arbete, och fyra veckor sitter ju aldrig fel. Tips, sov ut ordenkligt och vila :)

2 Anna

skriven

Hälsa på CW kan jag rekomendera!! ;D

Det känns som om du är lite extra värd semester! Hoppas att du klarar av att koppla av och ta det lugnt bara och njuta av dina resor.

Kram!

4 Martina

skriven

Ja då kom du ju iväg, och jag antar att du har det roligt och avkopplande på din semester. Det där med att vela känner jag igen. Det är ett jäkla gissel! Jag är också mitt uppe i ett förbaskat velande och det kommer troligen att hålla i sig ett bra tag.Du och dina syskon verkar vara spridda i halva Sverige om du nu inte har fler som jag har missat:)Skulle också önska att jag hade en syrra - men mina storebröder är inte heller fy skam (fall Holger läser)