Viktor Fasth

Hockeyblogg
Ja, man tror knappt det är sant. Man har följt Viktors karriär och när han stod i mål för Svenska landslaget, så sa man stolt - Han har spelat för Taif. Det var Tingsryd som hittade denna talang i ett stryklag, Tvåstad Cobras. Vägen efter de tre säsongerna i Taif gick spikrakt upp, Lakers, AIK och vidare till landslaget. Okey, Lakers var väl inte bästa valet, dock ledde det ju till att AIK upp ögonen på honom ;)
 
Jag hade med min mor en gång på hockey, det räckte. Nu följer hon Tingsryd med ett stort intresse. Min mamma är väldigt sportintresserad, spelar inte så stor roll om det är Formula 1 eller skidor. Hon har koll på namn och en gång så upplyste hon Chrille vad de finska förarna hette och vilka släktanknytningar de hade med varandra. Nu följer hon som sagt Taif och läser allt som står i SMP om dem. Här om dagen hade hon gjort en analys av läget. Tingsryd har ju nästan ett helt nytt lag och två nya tränare. De behöver ju tid att fungera som ett lag. Hon är sååå klok min mor!! :)
 
I kväll blir det bio. Sist vi såg på bio visade de en trailer på denna film och både Chrille och jag fastnade för den. Nu har den premiär och har visserligen fått dålig kritik i SMP men vi ger den en chans ändå.
 
 
Trevlig lördagskväll !
 
 
Hockey, målvakt, viktor fasth;

Kommentera inlägget här: