Tingsryd-Karlskoga

Hockeyblogg
I går var det första hemma matchen för säsongen. Tingsryd var inte utklassade ändå förlorade vi. Det där med hedersam förlust hatat jag. Vill inte ha några fler hedersamma förluster!! Det är målen som räknas och där har vi det tufft. Puckf*n vill inte gå in ;) Jaja, det kommer nog, hoppas jag. Kändes roligt att fotografera igen, dock ska jag spar pengar och köpa mig bättre utrustning. Känner att jag inte kan göra allt jag vill, med den utrustningen jag har idag. Ta bara klackens Tifo i MÖRKER!! finns inte möjlighet att få bra bilder. Visserligen ljusade jag upp dem i efterhand i Photoshop men jag får ingen skärpa då kameran i fotograferandes ögonblick inte hittar något att lägga fokusen på.
I år blir detta att lära känna ett nytt gäng spelare. Ska jag vara ärlig så har jag INTE koll på alla som spelar för TAIF men det kommer nog.
Jordan Smotherman #90, 7 nationaliteter har jag hört att vi har. Säkert lika många spelstilar att sammanfoga till ett så jag tycker man ska ge dem tid. Viktigt är dock att inte halka för långt efter så att uppförsbacken blir jätte jobbig.
Daniel Åhsberg #22. Jag ska försöka att fånga samtliga spelare på bild och på så sätt lära känna dem :)
Jag är väl inte direkt vän av oordning och slagsmål. Däremot vill jag att man står upp och lite fight ger ofta tändvätska åt spelet om det inte blir för mycket av den varan.
Kvällen slutade visserligen med förlust. Jag mår gott ändå, för nu har hockeyn dragit igång igen och 50 omgångar kvar att spela i grundserien :)
Hockey, Karlskoga, TAIF;

Kommentera inlägget här: