Matchannons

Hockeyblogg
Nu har jag kommit in i fotograferandet igen och det känns riktigt roligt! Det var nog bra (i alla fall för mig) att ta en liten paus. Nu längtar jag till nästa matcherna ännu mer för att få fotografera också. Jag tog lite fotografier till Gröna brigaden. Jag ska lägga ut bilderna åt dem på Dropbox, dock får de ha lite tålamod måste läsa mig till hur jag går till väga. När jag väl lärt mig det kan jag nog fylla på lite bilder titt som tätt :)
I går satt jag med annonserna till SMP och BLT. Jag har lovat Taif att hjälpa dem med detta inför hemmamatcherna. Jag är inte riktigt färdig än med layouten. Grunden visserligen, men jag måste få dit loggan lite snyggt också.Jag hade lite ont om tid för annonserna var tvungna att vara inne idag och eftersom jag varit iväg lite så var det bara gårdags kvällen jag hade på mig. Till nästa annons ska jag lägga till lite mer finish.
Min tanke är att se till att stommen är kvar så att layouten känns igen och följer med alla annonserna. Däremot tänkte jag ändra spelare varje gång. Först ut är #90 Jordan Smotherman. Nu ska jag grotta ner mig i Dropbox och se ifall jag lyckas med att lägga över några bilder där :)
Ha en trevlig onsdagkväll!!
Hockey, TAIF, annons, blt, smp, örebro;

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Härligt att du är på G igen! Kör så att det ryker!
Kramisar!