Tingsryd-Troja

Hockeyblogg
I dag känns det gott att vakna upp och vara Taifare :) En riktigt bra match och Tingsryds 5:e raka seger. Den som avgjorde var #22 Daniel Åhsberg. Lite roligt, för just Daniel hade jag i annonsen inför denna hemmamatch och så gick han och avgjorde.
 
 
 
Idag fotograferade jag några som jag är mäkta avundsjuk på. Både vad gäller utrustning och placering.
 
 
Ja, jag menar......kolla kameraobjektiven. De skulle kunna stå en kilometer bort och ändå få närbilder fast det är inte zoom som är styrkan i dessa objektiv utan ljusinsläppet. Dessutom slipper de repiga plexiglas. Fast jag brukar hitta en repfri yta :) men deras kamera hade jag inte tackat nej till ;)
 
Idag stod jag under Trojaklacken, då det blev ett fasligt liv. Skrek och uppförde sig helt galet. Jag fattade först inte vad det handlade om men sen kollade jag på Taifklacken och upptäckte vad det var som gjorde dem skogstokiga.
 
 
Jag fick ett litet fotouppdrag när det återstod 4 minuter av matchen. Inte mycket tid för att få en bra bild dock gjorde jag vad jag kunde. Bytte lite snabbt sida och ställde mig nedanför klacken. Han ville inte riktigt ställa sig så som jag velat. Sist jag tog en bild så fick ahn ett anfall som kom från min sida och han ställde sig då så fint åt mitt håll. Undrade först lite varför de inte kunde ta den bilden. Utan vill absolut ha en bild från denna match. När jag kom hem såg jag varför, det var nämlign viktigt att benskydden vad med på bilden och då såg jag att det satt en liten annorlunda dekal upptill.
 
 
 
Jag avslutar dagens bild med en liten krambild. Det kan vi inte få för mycket av!!
 
 
Ha nu en underbar söndag / Eva-Lena
 
 
Hockey, TAIF, Troja, flagga, fotouppdrag, viktor fasth;

Kommentera inlägget här: