Polenkryssning

Allmänt dravel
Då har vi varit och rest igen. Denna gång tog vi Stena Visions 24-timmars kryssning till Polen men tema 80-tal.
 
 
Med mig på resan hade jag med min nya kamera. Jag måste ju testa den. Jag behöver inte lära mig funktionerna direkt eftersom jag valde en Canon EOS 550D. Jag har ju EOS 450D sedan innan så de är väldigt likvärdiga. Fick ett zoomobjektiv på köpet 70-300mm så nu kan jag zooma in ytterligare lite. Dessutom är det bra med 2 kameror då jag kan ha olika objektiv beroende på vilken bild jag ska ta.
 
 
Det är rätt mycket alkohol som flödar på en sådan här resa. Dansa gick bra fram till elva snåret efter det var det nästintill omöjligt att dansa för allt krossat glas och dricka som låg över hela dansgolvet. Dessutom blir folk yvigare i sin dans och har inte riktigt styrsel över sina kroppar vilket föranleder en heldel krockar. Synd att folk promt måste ha drickat med sig upp på dansgolvet!!
 
Barhäng med ljuskrona :)
 
Musiken framfördes av DJ Michael Brinkenstjärna. Lite av skandalman, men jag är inte den som dömmer andra. Trevlig prick ur min synvinkel.
 
 
Att komma med en fet kamera öppnar dörrar för att få ta bra bilder. Här pratar vi om människor som vill synas. MÅSTE synas, syns man inte så finns man inte.
 
 
På hemvägen passade jag på att besöka spaavdelningen och fick mig lite massage med "Hot stones" medans Chrille tog sig en vilopaus i hytten man blir trött av att ligga på topp :) Två timmar innan vi gick i land drog de igång med musik i nattklubben igen. Ingen var dierkt upp och dansa, antingen var man matt efter gårdagen eller för fulla för att fixa det. Däremot fick vi underhållning i form av denna lille grabb på 2 år. Han ägde dansgolvet :)
 
 
Ha en go söndag / Eva-Lena
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hot stones, Party, Polenkryssning, Stena Vision, fest;

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

Jag förstår inte varför människor måste dricka sig så berusade för att ha kul. Jag menar vad är vitsen egentligen för roligt har man knappast dagen efter:)
Många ggr tycker jag att det är människor i min ålder som har svårast att vara lagom påverkad.. de yngre sköter sig mkt bättre för det mesta.
Så roligt med nya kameran... jag har varit väldigt slö på att fota och blogga den senaste tiden. Tror jag behövde en paus för irl-ivet tar ju också sin kraft emellanåt:)
stor kram till dig <3

Svar: Ja men visst behöver man en paus allt emellanåt. Själv har jag bara fotat och bloggat sporadiskt de två sista åren. Nu har jag däremot fått förnyad energi och känner att det är roligt igen :)Kam på dig vännen min <3
Eva-Lena