Kommer ni ihåg?

Hockeyblogg
 
Idag för exakt 2,5 år sen satt ett gäng supportar på en buss upp till Sundsvall. Alla förväntansfulla och samtidigt nervösa. Skulle detta år bli det år Tingsryd tog sig till Allsvenskan??
 
Vi som var där!
 
Matchen var otroligt spännande och känslorna åkte berg- o dalbana. Minns Börje, den stackarn, han pallade knappt med att se matchen. Minns också en sång som Johanna spelade upp på sin mobil när vi var och kikade på träningen, innan den stora matchen. Det är en sång som jag förknippar med denna resa.
 
 
Känns som att man har ett speciellt band till alla som var med på resan. Vi var där!! Vi kom, vi såg, vi segrade!! Det var ingen tung hemresa efter den matchen. Vi anlände Lessebo vid 8-tiden, så det var bara kvick dusch för att få väck resdammet och sedan iväg till jobbet. Mina arbetskamrater tyckte inte jag var riktigt klok :) Men vad gör man inte för sitt lag?
 
Vi som tog Taif upp i Allsvenskan!
 
Denna resa har en dubbel betydelse för mig och min sambo. Det var på denna resa vi träffades. Visst vi hade träffats innan och haft en intensiv telefonkontakt, men ett par blev vi på denna resa. Vi satt i bussen och höll varandra i handen under min jacka, som värsta tonåringar. I början smusslade vi men det spred sig snabbt bak i bussen och då kändes det ännu mer fånigt att smussla. Vuxna människor!! :)
 
Jag trodde inte man kunde bli kär på äldre dagar :) Det slog väl inte ner som en blixt utan smög sig sakta på mig. I början var jag inte riktigt medveten om det, mest nyfiken på vad han var för en kuf. Jag tyckte om uppvaktningen och han fick mig att skratta och må bra Jag hade till och med fräckheten att tänka egoistiskt. Så länge jag mådde bra i det, så får det vara och det varar än :) 
 
Rocka Billy Afton på Cadillac Bar i Örebro
 
Ju mer jag lärde känna honom ju mer förstod jag att jag trillat dit regält. Jag blir varm när jag tänker på honom. Jag saknar honom när jag inte är med honom. Han får mig alltid att må så bra. Så till er som inte har funnit Honom/Henne, lugn det finns en för alla. När du minst anar det korsar kärleken din väg :)
 
Idag får jag fira för oss båda eftersom CC jobbar. Fredde har lovat att fixa käket, fläskfilé med klyftpotatis och kantarellstuvning. Själv fixar jag efterrätten, våfflor med sylt och glass.
 
Ha en riktigt go lille lördag / Eva-Lena
 
Allsvenskan, Hockey, Sundsvall, TAIF, örebro;

Kommentera inlägget här: