Vill lära mig mer!

Allmänt dravel
Jag har jobbat mycket med Photoshop men det finns så mycket funktioner så fullärd blir man inte. Jag kände att jag ville förkovra mig och behövde hjälp. Scott Kelby har skrivit många bra och enkla böcker om fotografering. Han är den som hjälpt mig att bli en bättre fotograf. Nu har jag dessutom köpt hans bok om programmet Photoshop :)
 
 
Här får man en massa tips om vad man kan åstadkomma med programmet.
 
Ni har säkert alla någongång tagit ett fotografi på en person som blivit så mörk på grund av att bakgrunden är så ljus tex, en solnedgång eller som i detta fall en ljus himmel.
 
 
Hittade ett avsnitt som vidare hur man kan justera detta och testade. Vilken skillnad!! Nu gjoden jag det lite för ljus, så den blir nästan lite overklig men det gäller att prova sig fram lite för att hitta en perfekt justering.
 
 
Som ni ser på finns där en stolpe på första bilden. Den stolpen störde jag mig på och därför tog jag bort den i detta fall använde jag kloningsstämpeln.
 
Det är så skoj att redigera bilder men hjälp av programmet. Nu ska jag hitta något avsnitt och testa på några av mina bilder.
 
Önskar en en skön lördagkväll / Eva-Lena
 
 
 
cs, photoshop, redigering, scott kelby;

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Håller med finns massor att lära och roligt är det. Tur att jag inte är intresserad av handarbete, för då hade inte tiden räckt till :)
Ha en trevlig kväll du mä :)

Kramizar!

Svar: Haha, ja några andra intressen finns det knappt tid till ;)
Eva-Lena