Nattsvart

Hockeyblogg
 
Ja, efter gårdagens match känns det lite hopplöst. Förlust mot Almtuna och Tingsryd placerade sig under kvalstrecket. Det var svårt att stå neutral i båset man hade lust att gå fram och ruska om spelarna. Vakna, ni håller på att torska mot Almtuna!!!! Man bet sig i tungan många gånger.
 
 
Många stannade hemma, kanske var det fotbollen och Zlatan som drog publik. Zlatan kan ju göra mål. Visst har Almtuna en bra målvakt i Jhonas Enroth fast jag toro inte det enbart beror på det. Vi har haft svårt med målgörandet och inte hjälpte det i kvällens match när vi fått förstärkning av Conny Strömberg.
 
 
En man gör inte ett lag, tyvärr. Om man ändå kunde hitta en patentlösning på Tingsryds problem. Jag vill INTE att vi ska behöva spela ett negativt kval. Viktor Fasth, hade han så stor inverkan på det övriga laget? Eller var det en tillfällighet att vi spelade bättre med honom i kassen??
 
 
Linus Styrman stod i målet och jag tyckte han gjorde bra ifrån sig med tanke på att han inte fått spela något. Vi har större spelare än Almtuna. Varför får vi det inte att funka?
 
 
I morgon ska vi möte Troja. Ett taggat Troja som åkte på en 5-2 förlust mot Asplöven. Ett resultat som heller inte gynnade oss. Haparanda är en "Helveteshåla" minst sagt.
 
Nu lägger jag tankarna på hockey åt sidan och ägnar dagen åt städning, lite jobb och till kvällen åker jag in till mor på rehab.
 
Ha en bra dag / Eva-Lena
Allsvenskan, Almtuna, Hockey, Tingsryds AIF, Troja, målvakt, viktor fasth;

Kommentera inlägget här: