Mamma läge :)

Allmänt dravel
Mamma är på bättringsväg. Varje dag gör hon framsteg. För en vecka sedan kunde hon inte röra vänsterarmen alls. Idag kunde hon föra handen upp till munnen :) Hon kan röra fingrarna och handleden. Ansikts förlamningen har släppt, inte helt men gått tillbaka jätte mycket vilket även märks på hennes tal.
 
I dag hade vi ett rehabmöte där vi gick igenom dagsläget och satte upp mål och delmål. V.51, lagom till jul, är hon uppsatt för hemfärd och till dess skall mycket ordnas. Nästa vecka ska rehab göra ett hembesök i mors lägenhet för att se ifall den går att anpassas till hennes funktionshinder. Då kommer mamma och jag vara med samt personal från rehab och kommunen.
 
När mamma skrivs ut från rehab ska allt vara klart med boendet. Om det inte hinner bli klart så kan det hända att det blir ett tag på korttidsboende tills allt är färdigt. Det är så gott att se framstegen hon gör. Hon är så stark och träningsvillig. Hennes egna mål är att kunna umgås med vänner, flytta hem till lägenheten och kunna gå själv med hjälp av rullator. Med den "jävlar anamma" hon har, så skulle jag inte bli förvånad om hon når dit kanske lagom till hennes 80 års fest i sommar :))
 
 
Ha en skön måndag / Eva-Lena
Mamma, Rehab, Stoke;

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Nej vad glad jag blir av att få läsa detta. Inte en dag har gått utan att jag tänkt på henne. Hälsa henne och ge henne en STOR kram från mig. Ja hälsa alla andra också :)

Kramar

Svar: Det ska jag göra. Ska in till henne i morgon eftermiddag :)Kram
Eva-Lena

2 Ronja

skriven

Åh, finaste lilla farmor! Vad stark hon är. Vad skönt att höra att det är på bättringsvägen och att hon gör så himla bra ifrån sig!
Hälsa henne så mycket!
Kram!

Svar: Det är hon verkligen :) Jag ska in i eftermiddag då ska jag hälsa från dig :) Kram
Eva-Lena