Rubrik......

Allmänt dravel
Vet inte vad jag skall sätta för rubrik för jag har ingen aning om vad jag ska skriva om.....

Jag är ensam hemma idag. Vet inte när det hände sist. Här hemma är det mer som en ungdomsgård och ibland flyr jag faktiskt fältet. Nu har jag åtminstonde erövrat tillbaka mitt sovrum. Jag sov väl hemifrån lite för ofta och vips så hade rummet mitt blivit occuperat. Nu har lugnet dock lagt sig och occupanterna har flyttat ner i källaren igen.

Hockey är det ikväll och jag borde väl vara på plats och stötta lagen men jag känner att det blir lite för många hockey fredagar. För mig är fredagarna lite heliga. Jag vill ha en lugn hemma kväll. Käka lite gott och ta en och annan pilsner. Idag blev det dock ingen höjdarmat dock. Microvärmd panpizza....ja ja, det är värre än Mc Donalds cheeseburgare men det var så skönt att slippa laga mat. Speciellt nu när jag enbart skulle äta själv. Grabbarna fick pengar till hamburgare på matchen. De åkte på hockeyn med sin pappa.

Nu ska jag följa matchen via datorn.

Ha en skön fredag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Jag blir så glad varje gång du uppdaterar!Jag kan hålla med om att microvärmd panpizza är bland det värre man kan äta. Faktsikt så illa att jag vägrar stoppa det i munnen!Må så gott & kram!