Sitter vid datorn...

Allmänt dravel
.....och följer Taif borta match mot Borås på Everysport, Lars Nilssons eminenta direktrapportering.

Igår skaffade jag konto på Skype. Min 77-årige mor, som numera bor hos mig för att sedemera flytta till egen lägenhet i Lessebo. Fast någon mer ineffektivt företag är Lessebo hus får man allt leta efter. Det verkar som om de inte vill få sina tomma lägenheter uthyrda. Svåra att få tag på och helt urusla på att återkomma. Nu har vi fått tag på ett gäng privata uthyrare som vi ska checka av med och se ifall det finns en ledig liten 2:a för uthyrning.

Oj, jag kom lite på avvägar Skype, var det ju och min mor. Hon hade berättat att hennes bror i Finland hade sagt att han kunde ringa med datorn. Efter lite mekande så satt min mamma och bror och hade videosamtal med varandra. Mor var mäkta imponerad och sa att det här var ju ett ypperligt sätt att umgås trots långt avstånd. Visst är det så. Där borta i finland sprang min morbrors fru iväg för att komma tillbaka med fotografier på barn och barnbarn och visa upp för oss via webb kamerna. Blixtrar och dunder, tekniska under :)

Rökfri, är jag fortfarande och 4 kg plus på en vecka. Ökar jag i samma takt vaje vecka så får jag nog byta ut garderoben :) Nä, så illa ska det väl inte bli, 5 kg till är okey men sen räcker det. Nu ska jag ta mig till Ica och handla lite godis ;)

Ha en bra kväll och kom igen Taif/Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Bara så underbart..Nu får du se till att gamla morsan skaffar sig en dator också :))

Fortfarande rökfri...Så glad för din skull..Kilona är ju extra +Puss på dig och hälsa alla där hemma

3 Anna:

skriven

Tack och lov för datorer!

Och du, kul att det går så bra för dig med sluta-röka-projektet!

Kram!

5 Theresa:

skriven

Bra jobbat med rökningen. Hälsa din mamma från mej, hon kommer kanske inte ihåg mej men jag kommer ihåg hennes goda mat och nån speciell mjuk kaka hon brukade baka. KRAM

2 martina

skriven

Tänk att din mor fick dig att utvecklas ännu när det gäller datorn:) De kan de där äldre!

Vad roligt att fimpningen går bra, håller tummarna för dig!

Så funderar jag ju igen.......men din mor bodde väl någon annan stanns, längre bort innan. Har du lurat dit henne till Lessebo?Elias hade någon undervisning om just rökning i går i skolan. Han pratade om hur mycket tjära man får i sig varje år när man röker, tänk det slipper du nu. Du kommer ju att må som en prinsessa framöver, om du förståss inte redan gör det:)Ha att bra

kramizar

4 CW

skriven

hej o tack för besöket det gjorde mig glad. Vet du jag förstår… och jag känner samma sak emellanåt:)))

Att sluta röka är ju som att mista sin vän på ett sätt… jag funderar ändå på att ge det ett försök igen. Behöver hitta rätta gnistan bara för att ta tag i det och det har varit en del jobb o slit med min svärmors flytt så jag känner mig rätt urlakad just nu även om det blivit bättre.

lämnar en varmkram till dig