Fotografering

Allmänt dravel
Nu är porträtt fotograferingen i full gång. I morgon blir nog de sist färdiga. I dag var det Fredrik Hansson, Bankelius, Stark, From-Björk, Matt, Kauppila, Elomo och Jan Öberg som fick stå framför kameran....eller stå och stå...en åkte motorcykel och jag gjorde mitt mest spektakulära fotograferande, sittandes i bakluckan på en bil och fotografera föraren på hojjen. Vem av kvällens spelare som var på hojjen tänker jag inte avslöja här.

Vad gör man inte för att få bra bilder :)

 

Jag har kommit på att just porträtt fotografering är något jag verkligen gillar. Jag menar inte bara hockeykillarna utan porträtt av alla möjliga slag. Porträtt kan också förmedla saker så som glädje, sorg, ledsamhet. Du kan också förmedla händelser genom porträtt. Jag kan komma på mig själv när jag har kameran med på olika tillställningar att jag inte har den med för att fånga helheten. Jag letar ofta efter personer som får mig att tänka på var jag är. Ta tex. en bild på ett barn, på marknad, som tappar sin ballong och sträcker sig efter den. Jag tar gärna bilder på okända personer för jag gillar människor. Det behöver inte vara vackra modeller utan vanliga människor i olika situationer. De hockeybilder jag mest tycker om är just bilder på människor och känslor.

 

Glädje

 

 

 

 

Kaxigt

 

 

 

 

 

Nu är jag slut i skallen efter att florerat runt bland massa gamla bilder. Nu ska jag redigera lite hockeyporträtt innan det är godnatt. Däremot kommer jag nog följa upp detta med fler porträtt serier som spelgar olika saker i mina ögon.

 

Ha en go tisdagskväll / Eva-Lena

 

 

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Ninni:

skriven

Hej! Ja det är säkert skoj att fota hockeyspelarna!!

Spännande.

Fota är kul, skulle vilja ha en digital systemkamera i familjen... få se till jul :-))

Vilka ljuvliga bilder!

3 CW:

skriven

midsommartanten är GULD...

2 Anne

skriven

Alltså jag bara älskar bilden av Sirkka...Det är verkligen äkta glädje S

Puss på dig syrran