Kung Bore....

Allmänt dravel
........försöker invadera även hösten. Till och med äpplena hänger kvar i äppelträdet ju!!Var han inte nöjd med att han occuperat halva våren i år??? Girig är han. Ni som följt min blogg genom åren vet nog vid det här laget att vintern INTE är min favorit årstid.

I år var det grillen som blev översnöad, något år var det gräsklipparen.

Kontrasten mellan höstens underbara färgen och det vinter vita är ändå rätt grann ;)

 

Första och sista bilderna har jag tagit med mobilen när jag var hem på lunchen. Bilden på äppelträden redigerade jag i photoshop och gjorde om till en vattenfärgs målning. Blev faktiskt läckert, tycker jag.

 

Jag var på min gamla blogg idag för att hitta bilden på den översnäade grädklipparen. Hittade inte bilden men fastnade lite i läsningen. Det kändes som att läsa en dagbok med bilder och jag kom på att det faktiskt är en rolig sak i att man bloggat i så många år. Visade en gammalt inlägg för Daniel och frågade om han kom ihåg? Jag tror även han tyckte det var lite rolig att läsa om något som hände för tre år sen :)

 

Ha en skön kväll och låt oss hoppas att vi vaknar till barmark!

/Eva-Lena

 

 

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Ja, så dä har blevet mä vädret.

Jag har också ingen lust för vintern numera. Den är för lång och för kall och för tråkig, känns det som. Men att redigera bilder är det är skoj, även om det är på kung Bore:)Kramizar

3 ninni:

skriven

Oj ser att det var fel i adressen till min blogg... by the way så hade jag tydligen fått det dubbelt.

Nåja ha enbra dag!

2 ninni

skriven

Hej! Oj ja ni har betydligt mer snö än vi. Här kom första snön idag - lagom eller jobbigt måste jag säga- både ock! Igårkväll fick vår hund soomna in... och i morse vaknade vi till lite snö på marken - som han älskde snön!! Det var det bästa han visste att tokrusa runt och rulla i första snön! Nåja... det är minnen man ska njuta av. Men en tår kommer det allt!!

Men vilka härliga och häftiga bilder du har!! Fint med färgerna!! coolt att äpplena hänger kvar! Kram!

4 Anna

skriven

Oj, jag tror nästan ni fick mer snö än det vi fick förra veckan! Men här är det borta sedan länge :)

Lustigt, jag hamnade själv på min gamla blogg igår och fastnade också i läsningen. Fick en massa minnen om saker som varit.

Kram!