Jag vill inte byta

Hockeyblogg
I går hade jag ett tag två dystra herrar i bilen. -Det var så nära. -Känns så syrt, precis som förlusten mot Malmö. Så jävla nära. bla bla bla. Själv var jag glad. Vi hade precis sett en bra och spännnade hockeymatch som jag inte hade velat byta mot låt säga, en två siffrig vinst mot tex. Gislaved.Vi är i allsvenskan och där hör vi hemma men vi kan inte räkna med att alltid vinna. Måltorkan som många (inkl.jag) talar om kommer att släppa och jag hoppas det blir en riktig ketchup effekt :)

 

Herrarna i bilen lugnade ner sig efter en stund och efter ett tag sjöng Daniel glatt bak i bilen och ordningen var återställd. Leksand för resten har en väldig fördel, för de har supportrar i hela vårt avlånga land. Vart de än åker och spelar så har de en klack, Dackehallen inget undantag.

 

Leksand har alltid haft stora mängder supportrar utanför Dalarna. För si sådär 30 år sen bodde jag i Stockholm så var vi många Leksandsupportrar i klassen. Ja, jag var en av dem men sen blev jag stor och visste lite bättre. Nä ärligt, jag kan nog påstå att jag inte var så intresserad av hockey på den tiden. Däremot höll de snyggaste killarna i klassen på Leksand och då fick det bli så ;)

MALMÖ

Har ju också gäst Dackehallen sen sist jag skrev. De hade en dit rest klack. Ingen större bedrift kanske men alltid roligt när det kommer lite bortasupportrar också.

 

 

Vas fastnade på bild även då. Här efter att gjort ett av de sällsynta målen :)

 

 

Jag blev rätt imponerad av Janos, när jag var och fotograferade killarna. Då pratade jag en heldel med honom och blev mäkta överraskad att han pratade så bra svenska som han gjorde. Nu vet jag i och för sig inte hur många år han bott i Sverige men jag hade inte väntat mig det.


Jag tycker lite synd om vår kringflackande målvakt.Undrar hur länge Axel orkar fara fram och tillbaka. Om man nu ska vara en olyckskorp så kan jag bli lite orolig över vår målvakts situation. Visst vi har två bra målvakter.......men tänk om vi inte får ha kvar Brage och lill Tisse skadar sig, då ligger vi risigt till. Men det kommer inte att hända får vi hoppas.

Vet ni vad som hände på dagen för ett halvår sen?

Vid den här tiden var det klart att Tingsryd hade avancerat upp i Allsvenskan. Firandet visste inga gränser och dessa två herrar var med då det begav sig uppe i Sundsvall.Att åka upp till Sundsvall var det mest tokiga jag gjort, vad gäller hockey. Men det är något jag idag verkligen inte ångrar och det tror jag inte heller några av mina medresenärer gör :)Nu är vi där vi vill vara, i Allsvenskan, låt oss njuta av det och visa alla att det är här vi hör hemma.

Ha en gokväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

min ena svärdotter går i skolan i Leksand nu… ska säga till hon att hon ska heja på ditt lag så klart.

kram kram

3 martina:

skriven

Japp, å då är hockeyn igång och likaså du, KUL!

Hockeyn verkar gå trögt både för er och oss, men då det inte kan bli sämre utan bara bättre så väntar vi alla med spänning. Frågan är inte om det vänder, utan NÄR,,,,,,Ja vad hände för ett halvår sedan????

Du får väl uppdatera mig i alla fall!!Kramizar

Martina

5 Anne:

skriven

Jaja E-L det hände ju lite annat på den resan också <3<3<3

2 Anna

skriven

Jag läser trots att du skriver om hockey ;)

Annars brukar jag säga att jag har ett hockeyfilter i öronen så när ämnet kommer på tal stängs locken och jag kan lugnt filosofera på i egen takt :)

kram på dig!

4 Eva-Lena

skriven

Haha men Martina, jag skrev ju det. Tingsryd slog Sundsvall borta och blev klara för allsvenskan.Du har så rätt, frågan är inte om utan när ;)