Äntligen!!!!

Hockeyblogg
Visst hade tre poäng suttit gott men jag är mer än nöjd över att vi plockade hem två pinnar. Vi har ju inte varit direkt bortskämda med vinster. Hoppas det har släppt på riktigt nu.


Kauppila fick leverera och jag hoppas att detta får en positiv effekt på alla spelare i laget.

På onsdag kommer Örebro till Dackehallen. Att vinna över Örebro står högt i kurs hos mig. Nästan lika högt som att vi slår Växjö. Lite beror det på att de har lyckats stoppa Taifs chans till en allsvensk plats mer än en gång. Men det beror framför allt på den mycket osympatisk person som förra året spred en himla massa dynga på nätet.

En riktigHan florerar fortfarande i kulisserna i Örebro hockey. Ja, utan hans pengar så hade nog inte Örebro hockey varit med att kriga idag. Men det är ändå så att jag imponeras lite av dem. De gick upp för förra säsongen, säkrade sin plats och är i dag ett av topp lagen.

I dag blir det nog att kolla på Växjö-Leksand.

Ha en underbar lördag / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Ja se denna hockey, det är ett evigt kämpande. Men jag fick också allt höra hur spännande det var igår av Patrik som sprang fram och tillbaka till min dator för att kolla matchen. Nu vänder det ska du se, nu klättrar ni upp igen:)Kom just på att jag inte har frågat om du kan åka skridskor?

Om du kan, skulle du ut där med kamera under träning och ta några riktiga flyg-och-far-bilder:)Kramizar

2 Anna

skriven

Ha en underbar lördag du med!!

Kram!