Äntligen

Allmänt dravel

Ja, det har man ju sagt innan, typ efter varje vinstmatch. Fast denna gång känns det verkligen annorlunda för ALLA hade höjt sig ett snäpp, ingen lullade runt. Siffrorna 6-2 vittnar om det. På lördag far jag och Daniel till Leksand med supporter bussen. Gäller att komma i säng i tid på fredagen för bussen går redan 5.30 på lördags morgonen från Tingsryd. Vi kommer väl hem någongång under natten till söndagen. Jag vill se glada spelare på lördag!!

Julen närmar sig med stormsteg och som det ser ut nu så kommer den att firas hos bror min i Örebro-trakten. Kan bli skönt att slippa ståhejet hemmavid och få fira jul med barn runt ikring. Barnen är det som jag tycker gör julen speciell. Mina egna grabbar är ju så stora och har slutat tro på tomten men ändå för unga (tack och lov) för att ge mig barnbarn ;o)

Usch, känner att jag har verklig bloggtorka. Jobbet och allt runt mig tar för mycket energi. Däremot hade jag tänkt försöka blogga lite under resan till Leksand om jag bara han få fatt i ett mobilt bredband att låna.

Ha en skön kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Men det är kul att läsa om vänners bloggtorka också! Då slipper man själv ha så dåligt samvete när man själv drabbas!KRAM på dig!

2 Ninni

skriven

Håller med, jag har också bloggtorka samt helt trött och slut av jobbet...

Har ni fått nån vinter då? :-)) Huj det har vi, allt för mkt!