Ja, jag lever....

Allmänt dravel
....i allra högsta grad. Njuter av det jag har, så det gör ont i kroppen. Jag lever här och nu och vad som komma skall får framtiden avgöra. Inget jag varken kan eller vill styra. Jag hade ingen aning om att man kunde må så här bra.

Är aldrig hemma nu för tiden. Grabbarna börjar nog att man blitt tonåring igen som man är ute och ränner om dagar, kvällar och nätter ;) Snart blir det resa av också, då får de verkligen ta vara på sig själva. Vecka 22 tar jag färjan till Polen på söndagskvällen, därifrån vidare till Hamburg och avslutningsvis Danmark för att komma hem sent på onsdagskvällen. Det blir en natt i Hamburg och en natt i Köpenhamn. Vecka 23 flyger jag till Amsterdam på måndags kvällen och nattar över i Voorhout. På tisdagen bilas det ner till Liége i Belgien och på onsdagen bär det av igen till Amstedam och flyget hem. Två tuffa veckor, inga nöjestrippar precis, utan jobba ska vi. Bearbeta våra exportkunder och få dem att handla mer än vad de gör idag. Ska bli skoj att träffa dem alla. Man pratar och mailar med dem dagligen och nu ska man även få ett ansikte på dem. Undrar ifall de ser ut som den bild man fått av dem......troligtvis inte???

Jag hade riktigt roligt här om dagen. Satt och bläddrde igenom en Oriflame katalog. Ja, det gav mig många goa skratt. Jag var först på väg att skriva "det var länge sen jag fått mg ett så gott skratt" men kom på att jag skrattar dagligen nu för tiden. Men ärlig, går folk (vi kvinnor) verkligen på detta??

Förnya din hy medans du sover, cellulär salicylsyra, huden ser märkbart yngre ut på 14 dagar.

Oxygen Boost, ökar syreupptagningen, huden ser fräsch ut på 14 dagar.

Vrid tiden tillbaka och få släthy kring ögonen med optimals Time Relax.

Smooth Complex får ögonmusklaturerna att slappna av och motverkar uttrycksrynkor.

Det roliga är att de flesta produkter verkar efter 14 dagar är det då ångertiden är över ;) Men visst köpte jag lite, en ansiktskräm, lite gosig olja och en turkos eyeliner :)

Näää, nu ska jag ut och cykla. Att cykla har blivit min nya vardag utan bil och jag börjar riktigt gilla det ;) Drog till och med på mig regnstället en morgon och cyklade till jobbet, med ett leende på läpparna

Ha en skön måndag / Eva-Lena
 

 

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

Jag säger bara ...underbart... att du har det bra och att du lever ditt liv fulllt ut.

Det där med reklam :))) jag går på en del reklam och köper och inbillar mig att det är sant allt de lovar men verkligheten är nog så att mkt beror på vilka gener vi har och det enda viktiga är väl att tillföra fukt och lite smidighet i huden.

Nu kommer jag att se dig i tanken cyklande runt efter gator och väger med ett leende på läpparna och det gör mig GLAD.

Livet är vad vi gör det till och du verkar trivas gott vilket får mig att må bra.

Varma kramar från CW i Norrland

3 Anne:

skriven

Jag älskar dig min underbara syster. Kramar om dig

5 Jennifer:

skriven

oj, ett inlägg ;)

7 Anna:

skriven

Oj, så skönt att höra att du mår så bra!!! Jag blir glad av att läsa sitt inlägg! :D

Stor kram!

2 anette

skriven

åhh va härligt att läsa ......en riktig må-bra-blogg...

kram på dej

4 ninni

skriven

Låter härligt med en liten trip även om den går i arbetets tecken, glöm inte att njuta lite också!!

Ja du, skönhetsprodukter, schampon och sånt kan ge den allra mest konstiga reklam.

HUR tror folk på allt, ibland är det ju rent av hårresande hur de försöker lura folk - men visst köper man ibland om inte annat för att man behöver ha schampo eller duschkräm, bodylotion och annat.

Men rynkkrämer - njä ...

6 martina

skriven

Ja jag har verligen varit orolig bra länge nu och verkligen funderat på var du håller hus någonstans. Sedan hockeyn och isen tinade bort har du varit som bortblåst, men nu är du ju tillbaka - skönt!Du smink kan göra underverk, det är helt otroligt- haha! Nu när du cyklar kommer du att bli yngre och med lite krämer och smink, ja då blir du ju tonåring ingen. Ta det lite lugnt på affärsresorna, man vet ju vad som kan hända där.....har sett på tv:)Roligt att du är så glad nu då. Blir väl en jäkla massa skrattrynkor nu i hela ansiktet, då är det bra med föryngringskrämer:):)Ha att bra

kramizar