Tisdag kväll.

Allmänt dravel
Jag har ju inte tidigare tyckt att tisdagskvällar inte har något berättigande. Tycker jag visserligen inte nu heller fast den har fått en sysselsättning. Inget jag gillar snarare ogillar men ändock. Sitter när i soffan med sönderslagna gnogar och en bruten nagel...skit också!! Ja, det är inte boxning jag börjat med på tisdagskvällarna utan sotning. Ja, dammsugning av den där j*vla pelletsbrännaren. Dammar som f*n och sen finns där tre hål och i de hålen finns det vridna platta långa järn. Dessa ska dras ut...no problems...men sen ska de föras in igen och det är då det uppstår blodvite. De är lätt böjda uppåt och ett helsike att skuta in. Man får trycka  allt vad man orkar och helt plötsligt far de in och man skär sig och slår i knogarna. I dag knäckte jag en nagel också :( Så visst är tisdagskvällarna berättigade men dock lika trista som innan.

I dag blev det klart att Taif ska möta vita hästen. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Tur att jag klipper naglarna för då kommer jag inte ha något att tugga på. Samtidigt är jag glad att det inte blev Kiruna för dit hade man ju inte kunnat åka på lördag. Nu blir det en resa till Norrköping. Minns sist, första matchen i Allettan, då vi mötte Hästarna efter juluppehållet. Skrämmande att se. Då hade vi en jäkla tur att vinna. Jag vill ha vinst på lördag också!!

Uppleva samma glädje som sist :)Ha en bra tisdagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni:

skriven

Låter jobbigt, här är det maken som fixar det där... hoppas det fortsätter så.

Ha skoj på er trip!

2 Martina

skriven

En del ska ju alltid slå sig fram här i livet- hihi! Men kan du inte delegera ut det jobbet till en av männen i huset, (blink, blink) De har ju säkert inga naglar att vara rädda om:)Nästa vecka är det slutspurt för familjehockeyn här i familjen. Då lägger även Patrik sina skridskor på hyllan och det ska bli skönt. Visst han kommer att följa ÅIF och vi håller tummarna att vi får ta steget upp i år.Ha det så bra

Kramizar