Svårt att somna...

Hockeyblogg
...var det igår, när man kom hem. Jag var i så speedad, vilket rus, en helt makalös match. Ja, det går inte med ord beskriva de känslor som svallade i Dackehallen igår. Var ni inte där så missade ni något som kommer att gå till historien, känns det som. Ungefär som Sveriges upphämtning mot Finland, om ni minns ;o) Gårdagens match är helt klart den bästa hockey upplevelsen jag varit med om. Jag träffade en gammal jobbarkompis på ICA i eftermiddags och hon beskrev matchen på sitt sätt och visst låg det mycket i beskrivningen. Rena askungensagan.....med det där lyckliga slutet då hon får prinsen och halva kungariket :)

Stämmningen i hallen då spelarna kom in på isen i tredjeperioden tror jag få spelare får uppleva. Trots underläge med 0-3 så applåderades det och klacken sjöng "aldrig, aldrig, aldrig ger vi upp" När sedan mål efter mål efter mål kom visste jublet inga gränser. När sedan 4-3 målet satt så glömde jag helt bort att fotgrafera för jag skrek som en galning och hoppade jämfota. Inte riktigt likt mig, jag brukar var lite mer behärskad, men i går släppte hämningarna hos ALLA Taifare. Det var så jäkla befriande!! Sen sjönk hjärtat ner i stövlarna när Ellerstad satte 4-4 målet.

Under pausen innan sudden kände jag innerst inne att Taif fixar detta. Jag tordes inte säga det högt men jag tänkte det ;) När sen Fredrik Hansson satte 5-4 trodde jag taket i hallen skulle lyfta. Nu var jag ändå så pass skärpt att jag ägnade mig åt fotograferandet och fick fina bilder på firandet.


En helt underbar känsla infann sig. Samtidigt som jag nästan lite synd om Hästen spelarna och supportrarna. Det blev en tung hemresa. Pratade lite med en Hästen supporter i pausen innan sudden. Kände igen honom från de gånger jag varit i Norrköping. Han var en av publikvärdarna där som var så himla trevlig. Han kom ihåg mig för jag var ju den där tossiga kärringen som springer runt med kameran. Han var dock inte så ledsen över resultatet och trodde att Taif skulle vinna. Det han däremot tyckte var synd var att de just skulle möta oss för att han ansåg ändå att Vita hästen var ett av de bättre lagen i allettan och jag är benägen att hålla med.

Gröna brigaden har ju fått en lite huvudfigur. Nu har jag tappat räkningen på hur många raka taifmatcher han sett men det är över hundra efter hundra så tappade jag som sagt räkningen.

 

En annan supporter fick följa med ut på isen och tacka klacken. Jag tror nog att han var ännu mer uppspelt när han skulle sova, än vad jag var ;o)

 

 

 

SMP hade en ungefär likadan bild som jag tog under matchen.

 

'

 

I papper upplagan så såg man hur min son Daniel vrålade. Ärligt, jag tror grabben förstört stämbanden, för idag kan han knappt prata. Han bara kraxar ;o) Tur att han nu får vila stämbanden till på söndag då Taif möter Olofström bort. Ett Olofström som verkligen imponerat denna säsong. Jag gläds över deras framgång. Däremot kan jag känna att de har två mycket viktiga spelare, Doucet och Hurtubise. Vad skulle hända ifall dessa eller någon av dessa herrar skulle skada sig eller bli sjuka? Nu ska jag väl inte måla fan på väggen utan önska dem lycka till utom när de möter Taif ;o)

 

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Här finner ni några bilder till.


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jonte:

skriven

Trevliga bilder. Som alltid.

117 matcher är det nu. (Så rekordet, 120 matcher, är i sikte...)

3 Eva-Lena:

skriven

Visst går det att ordna, Erik.Maila mig bara, så skickar jag över bilden.lisselgard@hotmail.comHälsningar

Eva-Lena

2 Erik

skriven

Hej Eva Lena !Skulle gärna köpa ett orginal av den bilden du har på Stark på sargkanten med laget i ryggen och klacken i bakgrunden. För privat bruk givetvis, tänkte dra fram den lite större och hänga på mitt office. Går det att lösa ? har du mail ?

4 Lars-I.G.

skriven

Hej Eva-Lena!

Du har tagit en underbar bild på mitt barnbarn André

ute på isen med Peter J.Denna bild visar inte bara glädjen hos båda två utan också hur fina spelarna är mot André som trots sitt funktionshinder känner att han får vara med och fira med "sitt" lag.

Har du någon möjlighet att skicka en bild så skulle jag vara väldigt tacksam.Mvh

Lars-I.G.