Sista månadsbokslut.

Allmänt dravel
Ja, för min del om en vecka kommer vår ordinarie ekonomiassistent tillbaka efter sin mammaledighet. Jag räknar dagarna. Att kombinera tjänsten ekonomiassistent och kundsupport för våra exportkunder har väl inte varit så lyckad egentligen. Våra kära kunder har ju ingen förståelse för månadsbokslut. Har ofta känt mig otillräcklig. Det är alltid någon som blir lidande för att jag inte får tiden att räcka till.

Måndag den 15:e jobbar jag enbart som innesäljare för exporten. Ja, svenska kunder också för den delen. Det har jag varit hela tiden. Visserligen har jag inte registerat orders men eftersom jag tidigare jobbat som innesäljare för svenska kunder så ringer de ju direkt till mig. Dessutom så har jag aldrig lyckats få våran externa växel att förstå att jag inte jobbar med svenska kunder så de brukar skicka samtal till mig. Från och med den 15:e så kommer jag ju attt ha mer tid även till de samtalen.

I veckan har vi haft besök av två VD kandidater. Ja, vår gamla VD har gått i pension och vi söker en ny. Jag är lite oroad för en av dem hade en dekal på bilen som jag inte direkt jublade över :/

 

Tänk om??? Näää, kommer inte på frågan!!! Eller varför inte, då kan jag tråka varje fikarast. En Taifkeps kommer jag att ge honom i välkomst present i så fall!!! Men ska jag vara ärlig så tror jag inte det blir någon av dess kandidater. Den andra såg ut som Mr. Bean. Okey, man kan inte rå över hur man ser ut...men tänk er sitta i en löneförhandling med Mr. Bean :D

 

 

I helgen får jag besök. Min kompis från Malmö kommer upp. Det blir en riktig energikick. Vi får se vad vi hittar på. Har lite funderingar ifall jag skulle dra iväg med henne till Kosta glasbar. Fast då måste jag hitta en chaufför. Bussar går ju inte till Kosta, världens ände, näst efter Skruv ;o) Taxi, är det inte tal om. Det säger ekonomin nej till plus att en Taxi här i obygden måste beställas i förväg. Finns inga taxin att vinka in från gatan inte. Jaja, vi får se vad det blir. Vi kommer att ha trevligt även ifall vi väljer att vara hemmavid. På lördagen blir det lite mer besök här hemma. Micke kommer hem med sin nygamla flickvän och Gunnar kommer över en sväng. Jag får väl lite kvickt snitsa ihop en tårta.

 

Ha en trevlig helg säger jag redan nu för det lär inte bli något bloggande i helgen.....jo kanske på söndag :)

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 cw:

skriven

men du... Anne kan ju ta NilsEva och skjutsa er:))) AlltFörSinSyster... är dagens motto!!!Ha nu en trevlig helg och jag tror att ni kommer att ha så trevligt bara genom att var med varandra.

Tiden kommer att rinna iväg ändå och jag önsker er en riktigt trevlig helg

KRAM KRAM

3 Anne:

skriven

Jag kommer med NilsEva omedelbums S

hihi nä det går inte för hon ska på sin första dejt. På söndag ska hon träffa farbror bilmontör och få en ny fin blänkande kamrem. Åhh så fin kommer att bli och så glad hon är för att jag bryr mig om henne SHoppas att du och Lone (för jag fattar det som om den är hon som kommer) får en underbar helg tillsammans oavsett om ni hamnar i Kosta eller inte. Kram syster yster (jag ringer dig på lördag)

2 Anna

skriven

Kan du inte smygfota "Mr Bean-kopian" så jag får se hur han ser ut!!

4 cw

skriven

ETT STORT GRATTIS till dig på födelsedagen..

hoppas att din dag varit braig och att du har en trevlig helg med din väninna.

kram kram