Money makes the world go around

Allmänt dravel
Ja, men visst är det så. Inte för att man blir lyckligare men det är fan så mycket lättare att leva. I går var jag till banken för att se ifall da kunde acceptera att skriva över huslånen på mig. I morgon eller senast måndag får jag domen. Jag låg precis på gränsen till att fixa det ekonomiskt och då ville hon först rådgöra med en kollega innan. Jag VET att jag kommer att fixa det även fast det blir tight. De räknade på schablonkostnader på grabbarna. Daniel som var 20 år fick en bilkostnader på 2900....han har varken bil eller körkort?? De 2900 borde jag få över varje månad *asg* Skämt åt sido. Jag mår som en prins (prinsessa:) Och vad de än kommer med så får man rätta sig efter det. Visst vill jag bo kvar i huset men världen rasar inte ihop ifall den inte kommer att bli så. För det är ändå bara materiella ting. Livet i en lägenhet kan ju dessutom vara rätt bekvämt. Blir det stop avloppet så behöver jag själv inte fixa det, som jag fick lov att göra här om dagen. Någon hade tryckt ner proppen i badrummet och den gick inte att få upp så jag blev tvungen att skruva loss rören och trucka upp den underifrån. Samtidigt passade jag på att rensa rören, blää skitgöra!!

Idag har jag jagat på telefon. Ringt Taifs kansli för att förlänga säsongsbiljetterna. Kom inte fram förens halv 3. Då svarade en säkert uttröttad Viktor. Det hade ringt sjukt mycket hela dagen, sa han. Jag förlängde Daniels biljett. När jag fick veta att mitt skulle kosta 1000 spänn att förlänga så backade jag. Jag vet att jag kommer att missa 1 hemma match. Matchen på långfredagen för då blir det tjejkväll i Kosta glasbar :) Dessutom sitter jag ju max en period och då känns det lite lyxigt. Så nu kommer jag bli mer ekonomisk och bara köpa ståplats. Idag bokade vi också biljetter till OIK på söndag och Nybro den 4/4. Vi får se ifall det blir fler bortamatcher.

Mellan grabben hade varit in till Växjö idag. Första han gjorde var att dyka in i kylskåpet. Morsan kan du laga något mjukt idag, sa han. Nått, mjukt??? Ja, för jag har piercat mig i tungan!!!

Hmmm....

 

I morgon är det fredag igen, gott folk :)

/ Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Ja visst underlättar pengar:) Jag dagdrömmer om den stora vinsten och ibland är jag så bra på att drömma så att jag för en kort sekund verligen tror att jag har vunnit:)Är du väldigt fäst vid huset, eller finns tanken att flytta till lägenhet? Tänkte bara att det skulle kanske vara lättare som du skriver att slippa fixa och dona med allt som trasslar till sig.Tycker att du som tar så mycket foton och bloggar om TAIF kunde bli lite sponsrad med biljett. Men å andra sidan, var glad om du slipper gå på matcherna - då får du mer tid över till annat (skojar bara:))Kramizar