Modevisning i Karlskrona

Allmänt dravel
I går morses åkte jag tillsammans med Jennifer till Karlskrona. Hon går en stylist utbildning och de skulle sminka modeller på modevisningen i Karlskrona. Jag skjutsade henne och fick därmed tillträde backstage. Jag gick runt och fotograferade i flera timmar och lika många har jag tillbringa med redigering. Jag har gjort en liten reklamsnutt som ett tack till Stylistutbildningen i TorsåsJag följde Malin genom hennes hela sminkning gjord av Jennifer. Malin var en naturligt vacker tös och hon var så fotogenique. Så det var inte svårt att få fina bilder på henne.Det är lite annorlunda fotografering än vad jag är van vid. Jag menar fartfylld hockey och vackra modeller är ju inte direkt besläcktade :) Det var verkligen skojigt man fick tänka lite mer i detta. Fundera lite över hur bilden skall te sig. Man får chans att komponerar ihop en bild. Finns ju knappast möjlighet i hockeyn där gäller det att fånga ögonblicket. Riktar man in sig på fel spelare så missar man det men desto häftigare är det när man lyckas fånga det :)

Här hittar ni lite fler bilder från modevisningen.

I morgon blir det hockey igen. Vi åker upp till Oskarshamn för att förhoppnings få se Tingsryd vinna. På vägen upp hämtar vi upp Kent och hans son i Åseda. Synd att inte tid ges för en liten fika hos cybersyrran, Martina.

Ha en skön söndagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Ewa:

skriven

Wow vilka fina bilder! Jag tyckte du fick fina och dramatiska makeup bilder!

3 Martina:

skriven

Jättefina bilder, lite anorlunda kan man lugnt säga om man jämför med hockey:)

Alltid kul med mode och smink, det kan man ju inte få förmycket av.Du har ju lyckats jättebra med ansiktena, tycker det är intressant att se dina reklamsnuttar.Ha det bra!

2 Anna

skriven

Du är verkligen superduktig på att fota!!! Jättefina bilder!