KHK:are till VD

Hockeyblogg
Ja, det blev en ny VD på jobbet och ja det blev Karlskronaiten :) I dag var han med på vårt personalmöte och presenterade sig. När han sa att han var från Karlskrona och att han hade en delkal på bilen där det stod "Det är vi som är KHK" Reste jag mig från min plats och sa att det kan man alltid göra något åt. Jag sa till honom att jag tänkte på hans väl och ve. Ja, nu när du pendla dagligen genom Tingsryd så har jag en liten sak till dig. Jag menar, vi är ju rädda om vår nya VD, så det är lika bra att du har något som visar vilka som är värda att hålla på och så satte jag en fin slipsnål på kavajslaget. Ett gapflabb utbröt :)

 

Gårdagens match gav mer smak. Jag trodde väl aldrig att TAIF skulle vinna med så stora siffror som 6-1. Nu är vi serieledare något vi taifare smått vant oss vid och det känns bekvämt :)

 

 

Till gårdagens match hade vi köpt ståplats biljetter. Vi upptäckte att våra platser var tomma så Gunnar och Micke gick och satte sig. Jag gick in på kansliet och undrade lite över varför de var tomma och då fick jag reda på att mina biljetter gällde HELA säsongen :) Åhh, vad glad jag blev för då kan jag ju åka på lite fler borta matcher. Direkt i dag bokade jag Daniel på supporterbussen till Enköping. Jag hade väl själv velat åka men jag blir i så fall tvungen att ta två semesterdagar för de lär ju inte komma hem förrens typ 4 och vem orkar gå upp vi 6 och jobba då? Sen har jag dessutom lite för ont i ryggen för att palla en sådan lång resa.

 

Ryggen känns mycket bättre. Märkte direkt igår när jag körde hem att jag kunde vrida huvudet i sidled utan att det gjorde ont i ryggen. I morses vaknade jag för första gången på mycket länge utan att ha ont i svanken :) Däremot krävs det ett par besök till innan jag även får väck värken mellan skulderbladen men det går åt rätt håll :)

 

Ha en bra onsdagskväll /Eva-Lena

Här finner ni lite fler bilder.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 cw:

skriven

så skönt att det ryggonda håller på att bli bra.

kram kram

3 Anna:

skriven

Skönt att höra att din rygg är på bättringsvägen! Kram!

2 Martina

skriven

Grattis till er nya chef! Häftigt att spexa med honom så där, sedan måste ni ju bara hjärntvätta honom lite så att han blir TAIF:are, kanske lite svårare:)Hur kommer det sig att dina biljetter gällde för hela säsongen då? Hade du missat det?

Antar att lyckan var enorm:)Ja ni är alldeles för bortskämda när det gäller vinster i ert lag. Rena askungesagan, ju!Ha det bra!