Ja, vad säger man...

Allmänt dravel
Lite bedrövad på hemvägen men det glömdes kvickt bort när jag kom hem. Min bäste granne kom över och det blev öl och snack långt in på natten. Inte konstigt att man är lite pömpsig idag ;)

Trots att vi förlorade så tyckte jag inte vi spelade bedrövligt, förutom i powerplay. Två gånger spelade vi 5 mot 3 utan att något mål, tror inte ens vi fick iväg ett skott på mål?? Två placerade sig bakom mål och passade fram och tillbaka. Nää, vi måste bli bättre på powerplay!!

Det var många ditresta Taifare.Kände mig lite loj i fotograferandet. Nästa bild speglar lite besvikelse som säkert fanns hos både supportrar och spelare.Idag har det varit ett underbart väder, solsken och takdropp. Fredrik och Marie kom över med Zorro och vi gick ut på en långpromenad i solskenet. Zorro och Tilda påminner rätt mycket om varandra. Här kan man nästan tro att det blivit en dubbelexponering när de kommer jagandes över fältet. Zorro är snabbare och lyckades alltid fånga bollen först.


 

Jag tog en heldel bilder under promenaden. Vi gick över skaren och ibland trampade man igenom och fastnade nästan men snö långt över knät. Jobbigt blev det och efter ett tag kröp Marie runt på alla fyra :

 

 

 

Men hon var lika lycklig för det :)

 

 

 

Marie och Fredrik (allra helst Fredde) kör med värsta övertalningen. De vill att vi sätter valpar på Tilda och de har sett ut Zorro som partner. Ja, jag tror inte hundarna har något emot det de har redan fattat tycke för varandra. Nu är ju inte Tilda i det stadiet så hon släpper till utan blir lite bitsk när han blir för närgången. Visst hade det varit sött med valpar men det är ett jäkla jobb också. Maries mamma har sagt sitt i saken och menar att hon gärna vill ha en valp och jag skulle ge med mig. Nu känner jag att jag har fullt upp med allt så några valpar ser jag inte framför mig men men man ska väl aldrig säga aldrig.

 

I morgon är det match igen. Vi har personalmöte på eftermiddagen och det får INTE dra ut på tiden. Jag har redan sagt åt grabbarna att du får fixa mat för jag hinner nog inte. Hinner kanske inte ens äta innan hockey och då får det väl bli lite korv i hallen. Lite pirrigt inför morgondagens match men i hjärtat känner jag att vi vinner och på så sätt får en tredje avgörande match på tisdag. Usch, nerrvigt är det för jag vill verkligen inte att hockeysäsongen ska vara över efter i morgon!!

 

Ha en skön söndagskväll / Eva-Lena

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Men nu får du väl ta och skärpa dig i Powerplay. Du kommer snart att bli såld till något bottenlag annars och hur ska TAIF klara sig utan dig hade du tänkt??

Skärpning S

Kramar om dig trots allt