Intensiv tid framöver

Hockeyblogg
Blir mycket hockey ett tag framöver nu. Match igår och redigering av hockeybilder idag. Match i morgon hemma mot Nybro en sen en kväll med redigering. Torsdagmatchen ger jag f*n i för nån måtta får det ju vara ;o) för det blir ju hockey på lördag också.

Hade väldigt trevligt i Olofström igår. Träffade Ronny G som jag lärde känna lite förra matchen mot Olofström. Då hade han inte kameran med sig. Nu hade han den med och jag fick hålla i den, tung som satan och jag skulle fått träningsvärk i armarna.....men jag VILL ha....vilka bilder han tog i mörkret. Bilder som jag INTE har möjlighet att ta med min kamera.Man ska inte ge sig på berg när det finns småsten ;)

Här finner ni i allafall lite mer bilder från igår.

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni:

skriven

Ja fota är kul. NÅN gång ska vi också köpa en bättre kamera!! Stortösa trånar efter en systemkamera...

2 Martina

skriven

Det är aldrig bra att få prova andras saker - man vill alltid ha. Fick i dag "prova" en jobbarkompis nya telefon som var som en hel dator - man bara drog med sitt lilla finger på displayen som reklamen visar.........nä vill inte ha......jooooo..Här är hockeyn slut och en ny epok börjar - fritiden. Vad ska bara stackars Patrik hitta på:)Ha att bra!