I dag har jag fixat med kontoret.

Allmänt dravel
Ja, jag min dumme nöt var till IKEA och handlade. Varför kan jag inte vänta med sådant tills jag betalt räkningar så man ser ifall det finns utrymme till att handla?? :/ Vilket det inte fanns så nu får jag leva på luft och kärlek. Undrar ifall grabbarna accepterar att få en kram till middag?

Nu handlade jag inte så väldans mycket. Har varit ute efter ett skrivbord och IKEA säljer ju skivor och lösa ben till knappt någon kostnad alls. Så idag har jag fått användning av skruvdragaren :) Köpte två svarta ramar. Ja, ifall ni kommer ihåg så skulle jag ju fixa två fotografier. Vilket jag nu gjort. I höstas fotograferade jag alla Taifs A-lag spelare. Fotografierna signerade, ramades in och sattes upp i Skybaren där de auktioneras ut. När säsongen är över så får högsta budet ta hem tavlan. Som fotograf är jag ju ägare av fotografierna och har därför fördelen att kunna skriva ut dem. Det var flera fotografier jag var nöjd med. Två stycken hör liksom ihop och som budgivningen ser ut nu så hamnar de hos en och samma person. Hoppas det blir så när bjudgivningen är över. Själv har jag skrivit ut dess två fotografier i svart/vit osh ramat in dem i svarta ramar.

Simon Stark och David Jonson.

 

Nu hänger de i mitt lilla kontor. Jag ska ta lite fler bilder av mitt kontor när jag fått det lite mer färdigt. Just nu ser det lite tomt ut ett litet skrivbord och två porträttbilder :)

 

Ha en go måndagskväll / Eva-Lena

 

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Lillemor:

skriven

Det var mina favvobilder också ! :)

3 Daniel:

skriven

Hejsan! Du har en väldigt fin blogg tycker jag :D Är allt bra med dig :) ?

2 Martina

skriven

Ja IKEA kan allt ställa till det för oss som är handlingssugna:) Hur kul är det att åka dit och veta att man har en budget att gå efter som inte ens når avdelningarna efter resturangen (Kalmar).

Ibland är det surt:( Men åker man tillräckligt många gånger så får man ju ihop lite saker till slut i alla fall.Ska bli spännande att se ditt kontor.Kramizar