Det som göms i snö kommer upp i tö.

Allmänt dravel
Visst är man glad att snön smälter men med den kommer också alla MÅSTE göra saker fram. Vårt tilltänkta staket har legat under snön och jag har nästan glömt bort eländet.Det är ju inte längre vårt problem utan mitt problem. Jag brukar känna att jag kan fixa det mest själv, ensam är stark, men här går jag bet. Funderar faktiskt på att montera ner allt och bygga ett trallgolv på baksidan av plankorna istället. Altanbygge har jag ju provat på tidigare, om ni minns?

 

Undrar ifall man får bygga ett sådant utan bygglov? Lika bra att kolla med kommunen först så att de inte hotar mig med vite igen :(  Jag måste först bli kurant i ryggen innan jag ger mig på bygget.

 

Det kommer fram lite mer saker nu när snön smälter. Städningen av detta ligger däremot inte på mig. Det är spår efter Mickes nyårsfest. Så när han kommer hem får han allt sätta igång och plocka fimpar och glitter papper.

 

 

 

En sak som verkligen gör mig förbannad är alla hundägare som hela vintern låtsas att deras hundar inte skiter när de rastas. Visst har jag inte alltid plockat upp efter Tilda när hon gjort det på tomten men det får jag göra nu. Däremot så ligger en sträng hundskit utmed var och varannan snödriva nu när smältningen satt fart. Skäms på er som stuntat i att plocka upp efter er hund under hela vintern!!!!

 

 Ikväll blir det hockey. Första matchen i kvalserien, borta mot Olofström. Jag har bara bokat ståplats till mig för jag hoppas att jag blir insläppt på andra sidan, som sist jag var i Olofström. Då fick jag första parkett med stol och allt :) Då blev det förlust efter straffar, idag hoppas jag på vinst efter ordinarie tid.

Ha en bra söndag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Ja vad mycket som kommer fram där under snön:)

Det blir att plocka upp både det ena och det andra när snön är borta helt. Ni verkar ha lite mindre snö kvar än oss, blir lite avundsjuk faktiskt:)Har för mig att man får bygga altan utan bygglov så länge du inte reser tak och väggar - men man ska alltid kolla först. Är det mot en granne så är det ett visst antal meter som gäller också. Vad du är händig som kan bygga altaner, jag är bättre på att instruera byggaren:) Nja, jag är en ganska bra hantlangare också - faktiskt:)Antar att du är på väg till hockeyn nu.

Lycka till med allt!

Kramizar

3 cw:

skriven

JAG MINNS.... du fick min stora beundran då jag upptäckte hur du hade byggt altanen med badpoolen.

Sen den där bardisken.ojojoj du är verkligen ett kap för den som fångar dig:)))Man blir stark av att klara sig själv och man man sen bygga en altan ja då blir man KUNG yes så e´de´du e´KUNG Eva-lena:)))

kram kram

2 Anne

skriven

Hihi vilken annorlunda blogg. Inga "djupa" tankar och ingen "hockey". Men ack så läsvärd, ser framemot den nya altanen när jag kommer S

Kramar om dig