Bonustid

Allmänt dravel
Det är precis vad jag har nu. Klockan ringde vid 03.00. Tog mobilen och ringde Daniel. De beräknades vara i Växjö kvart i fyra. Upp och satte på kaffe och fyllde termosmuggen till brädden och for in för att hämta honom. När man väl kommer hem så hade kroppen ställt in sig på att vara vaken. Visst går jag och lägger mig i sängen så skulle jag nog somna. Risken är bara att jag skulle vara halvdö när klockan ringer vid 06.00 så jag ger tusan i att lägga mig igen. Därför kallar jag detta för bonustid :) Åker nog tidigare till jobbet idag så att jag kan flexa ut tidigare. Det är riktigt gott att komma hem lite tidigare på fredagen.

I morgon ska jag fara ner till Karlskrona och fotografera en modevisning backstage. Jennifers (Mickes flickvän) klass skall sminka modellerna och hon behövde skjuts. Haha, finurligt av dem att klura ut att jag säkert skulle ställa upp ifall jag fick fotografera. Visst ska det bli roligt, en annorlunda fotografering. Ideérna börjar redan snurra i skallen på mig. Själva modevisningen börjar vid 11 så jag hinner nog fotografera lite då med. För jag har ju en tid att passa. 17.00 startar ju årets match i Dackehallen. Taif möter Sundsvall (tvåan i kvalserien) Sundsvall som kommer från allsvenskan och riskerar att åka ner. Vi får se hur Tingsryd kan mäta sig med ett allsvenskt lag, må så vara ett bottenlag från allsvenskan.

Det är så gott att det är fredag idag. Jag behöver inte tänka på vad vi ska ha till middag ikväll än mindre laga den. Matlagningen står Fredrik för och jag känner mig så lyckligt lottad :) Tror det blir en tidig fredagskväll eftersom jag gått upp så tidigt. Dessutom blir det tidigt på lördag också eftersom vi måste vara i Karlskrona vid åttatiden.Tilda har fått spunken här hemma. Hon går runt och smågnäller och kommer inte till ro. Daniel försökte få med henne upp när han gick och la sig men hon är en sån morsgris. Hon tycker nog att jag ska gå upp och sova en stund till.

Nä, nu ska jag gå och ta mig ytterligare en kopp kaffe.

Ha en underbar fredag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Vilken fredagsmorgon jag fick då. Utslängd från FB pga uppdateringar. Vad ska jag göra av min morgon nu då, kaffet är ännu inte urdrucken och jag vill ju sitta framför laptopen tills jag vaknar :)Snacka om att du kommer att sova gott i natt. Jag vill också ha en Fredde som lagar min mat. Tycker det är otroligt tråkigt det där med matlagning eller kanske inte direkt matlagningen men att komma på vad man ska laga till middag.Ha en skön fredag. Kramar om dig

3 fredrik:

skriven

Hon saknar nog zorro nu när hon löper ;) hihi..

5 Martina:

skriven

Vet inte varför jag helt plötsligt blev så trött:)

Du verkar ju ha ett speckat schema, hinner aldrig bli tråkigt där inte. Hoppas du fick god fredagsmat av sonen.Kramizar

2 ninni

skriven

Åh spännande att fota modevisningen och modellerna.

Blir säkert skoj!!

Ha en skön fredag!

4 cw

skriven

vilken braig Fredde du har... whow.

Du verkar ha det rätt bra nu och fotograferandet flyter på ser jag. Visst är det kul då man hittar en hobby som man tycker är kul...

Här SNÖAR det MUCHO... suck men man ska ju vara positiv så då låtsas jag att det är jul.:)))...paket du vet

krma kram