Åhhh, min rygg

Allmänt dravel
Har haft ont i ryggen en längre tid men bitit ihop. Nu går det inte längre. Vaknad vid fyra i morses och trodde jag skulle börja lipa. Hur jag är låg så värkte ryggen så det var bara att kliva upp. I dag får jag ringa naprapaten och be om en tid. Hoppas verkligen att han tid med mig i helgen för nu är det kris. Pallar inte att ha tandvärk i ryggen hela helgen. Visst, jag har gått för länge IGEN!! Men vad f*n man drar sig. Vet att det inte blir bättre på en behandling. Det brukar ta tre behandlingar och då pratar vi en summa av 12-13 hundra och det kommer att svida. Prioritera, prioritera, prioritera.....min hälsa ÄR viktig. Fast varför lipar jag egentligen. Lägg av och rök så har du råd med behandling varje månad!!! Jaja, jag vet :(

Skönt med fredag i allafall :) Undrar vad man ska hitta på i helgen då? Visst ja, jag har en "date" men en herre. Haha, nu närmar han sig 70 (eller kanske han är äldre) en jätte rara holländare. Han och frun hans har bott i Sverige ett par år och pratar jätte bra svenska. Jag är impad!! Visserligen så har de tillbringat somrarna Sverige i många år, när deras barn var små. Våra hundar förde oss samman och i går fick jag ett mail med en undran ifall vi kunde träffas och gå ut med voffsingarna. Tilda kommer att bli glad för hon gillar Ninja. Ninja är en gammal tik som ibland blir lite trött på Tilda som vill leka hela tiden :D

I går hade pelletsbrännaren lagt av igen :( Fick göra omstart och lyckades få fyr på den. Fattar inte varför den ballar ur ibland. Trist, när man känner att man inte riktigt kan lite på den. Jag måste höra mig för lite varför den kan tänkas vara så opålitlig. Min KHK-vän pratade om fotoceller men jag kan fan inte bli klok på var de fotona finns  moahahaha.

Trots värkande rygg, pelletselände och annat skit så är ändå humöret på topp. Det är fredag och jag slipper laga mat. Undrar vad grabben ska bjuda på ikväll??? ;)

Ha en go fredag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni:

skriven

Ja vår pelletsbrännare får också för sig att stanna ibland! Man blir lite putt.

Hörru sköt om dig, ta hand om dig!

2 cw

skriven

oj ryggont är INET kul.

Är du med i facket så har ju Folksam en försäkring så du kan få ut lite pengar... kolla upp det för det svider i börsen då man ska på behandling.

krya på dig kram kram