Ja, valpar har det blivit :)

Allmänt dravel
Sju stycken och givetvis kom de till världen när jag befann mig i Tyskland på affärsresa. Grabbarna klarade det med bravur med lite hjälp från oväntat håll. Tony, Fredriks arbetsgivare var hem till oss och kollade upp Tildas tillstånd och lät oss låna hans egenbyggda barnhage. Han är tydligen inte bara kock utan även veterinär ;o) Valparna föddes 1 Juni och har nu börjat öppna ögonen lite. Än är det lungt men jag fasar för när de börjar röja runt här hemma. Jag har hört så många skräck historier om vad valpar kan hitta på. En person jämförde till och med små valpar med Gremlins :D

 

Just nu är de så söta så man kan inte låta bli att älska dem.

 

 

Är det någon som är sugen på en liten voffsing så är dessa leverans klara i Augusti. De är en blandning mellan schäffer, labrador och bordercollie.

Det har varit intensiva veckor här hemma. Mellangrabben Micke har tagit studenten och jublade i högan sky i tisdags då de nybakade studenterna släpptes ut :)

 

 

Micke är den i familjen som föddes med läshuvud. Betygen var inget att skämmas för 14 MVG, 11 VG och 4 G. Vi konstaterade att grabben INTE har någon framtid som präst för han fick ett IG och det var just i religionskunskap.

 

 

Nu vet jag ju att jag är väldigt blödig så det var väl inte direkt förvånande när tårarna trängde fram. Jag höll mig dock ända tills jag såg honom komma mot oss. Jag förundrades över hur min lilla pojk blivit så stor och grann. Jag var så stolt som bara en moder kan vara :)

 

 

Jag var extra glad denna helg för mina föräldrar var på besök. Det var 4 år sen sist de besökte oss i Småland. De har hunnit bli 77 år och jag förmodar att det är sista gången de gör en så lång resa för att hälsa på oss. Framöver får det bli våran uppgift att ta oss upp till Dalarna och hälsa på.

I morgon flyger jag till Amsterdam. Vi ska besöka våra holländska kunder och även ta en liten avstickare till Belgien innan vi flyger hem igen på tisdag eftermiddag. Kommer att bli två intensiva dagar med ett späckat program så några felkörningar får inte inträffa för då spricker schemat.

 

Ha en fortsatt skön helg / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Nej, tack någon vovve vill jag inte ha, men söta är de!! Minns de gånger vi haft kattungar och de klättrat högst upp i gardinstänger och julgranar. Måste vara lite samma sak med hundvalpar även om de inte klättrar så bra så är de säkert bättre på att tex tugga på saker.

Skönt att allt gick bra trots att du inte var hemma.

Kram!!

3 martina:

skriven

Så söta de små valparna är. Antar att ni har en massa goooooos på gång när ni kryper ner där på golvet.Blir man född med läshjärna, eller kan man köpa sig en uppgradering någon stans?:) Vad skönt det måste vara för din grabb att ha klarat skolan med så bra betyg. Blir ju en helt annan valmöjlighet i framtiden med fina betyg.Ni får ha det så bra!

2 CW

skriven

vilken lycka att få njuta av de små valparna. Heder åt dina grabbar som fixade att vara hund-barnmprska själva... du har fina söner.

Förstår att du är stolt över dem... jag är så glad för din skull.

Du verkar rätt lycklig tycker jag det känns som... underbart. Njut av dagen och livet och gör enbart det som känns bra i hjärtat.

Varma kramar

4 Jenny

skriven

Dem är ju underbart söta dem så valparna :) Vill se mera bilder :D

Kram