Det finns hopp om att :)

Allmänt dravel
Ja, först midsommar firande och sen två arbetsveckor innan den efterlängtade semestern. 4 veckors samman hängande semester det ska bli så jädrans skönt. Inget in planerat mer än en liten Danmarks tripp ett par dagar. Sen har jag fått en förfrågan om att vara chaufför till Finland åt mina föräldrar. De vill fara runt och hälsa på alla släktingar och visst hade det varit skoj. Jag har inte varit i Finland på 20 år. Inte klokt egentligen, det är så man skäms. Kör vi dit så blir vi säkerligen borta över en vecka och hur rara mina föräldrar än är så vet jag ine riktigt ifall jag orkar så länge.

Jag har farit runt lite i Europa, som jag skrivit innan. Förra veckan flög vi ner till Amsterdam och jag fastnade i säkerhets kontrollen på Kastrup. Jag var så propert klädd men jag måste ha ett skumt utseende. Blev kroppsvisiterad. Det har jag visserligen fått utstå tidigare men nu var en extrem. Han stoppade till och med ner händerna i byxlinningen på mig.....mera ropade jag, men se det fick jag inte...ähh, skoja bara ;) När jag kom fram till min väska så sa tull tjänstemannen att han ville tömma den?? Allt åkte ur och lades i lådor, kläder, jobbpapper, sminkväskan, han var i allafall vänlig nog att låta trosorna ligga kvar i sidofacket. Sen fick allt åka igenom scannern igen. Sen fisk jag tillbaka allt och fick ingen förklaring och packa ner allt fick jag göra själv och jag som packat så omsorgsfullt. Nu hamnade allt huller om buller!! Jag var små förkyld när vi åkte ner och när vi kom hem blev jag bara sämre och sämre. Slutade med att jag gick till läkaren i fredags och fick konstaterat att jag åkt på bihåleinflammation IGEN. Blir jag trött på detta, eller?? Ja, det blir jag men det är bara att bita ihop.

Valparna växer och växer. I går fick de komma ut en sväng i gröngräset för första gången. Nu är det dags att hitta nya hem till dem. Jag hoppas verkligen inte det ska bli några problem.

 

De är ju bara för söta. Nu är de som allra goast. Lekfulla, söta och kommer inte ur hagen själva ;o)

 

 

Alla var inte så kaxiga när de fick komma ut utan höll sig mest till oss. Medans endel nyfiket travade iväg på små upptäcks färder.

 

 

Minstingen är den som mest påminner om pappa sin så den tror jag de väljer till sig. Vi får väl se. De ska komma över och får välja en av valparna.

Ha en riktigt skön midsommar!

/Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

Det låter så kul med valparna men jag fattar att det är en massa jobb med dem också. Hoppas att ni blir av med dem så ni inte måste adoptera alla själva:)))

Ja du Eva-Lena jag blev också visiterad på Arlanda men jag slapp i varje fall att tömma väskan.

Ha nu en trevlig semester ch försök att bara göra det du själv vill.. ibland funkar inte det förstås men man kan ju ha det som föresats.

kram kram

3 martina:

skriven

Tänk vilket spännand och fartfyllt liv du har. Du flyger och blir stoppad i säkerhetskontrollen och som kronan på verket - kroppsvisiterad - haha:) Kan förstå att du älskar ditt liv just nu.



Men du, det här med bihålorna, vad ska vi bara göra med dessa hålor som inte är till annat än besvär för oss båda. Om man inte behöver dem, kan man donera dem till någon som vill ha eller?



Härliga hundar och så gulliga de är. Hälsa till dem och Tilda från oss här borta:)

5 CW:

skriven

Hej... jag tittar in för att kolla om du lever:) men det tror jag allt att du gör. Förhoppningvis njuter du av livet och känns glädje inom dig.

Var rädd om dig KRAM KRAM

2 Jenny

skriven

Åhh så söt valpen på den sista bilden är. Vilket underbart sött huvud. Jag är förälskad ;P

4 Ninni

skriven

Oj ja det var en "nyfiken" vakt i säkerhetskontrollen minsann...

Jag har alltid haft turen att bara gå igenom. Stortösa däremot har fått väskan genomletad och måsta ta av sig tom skorna trots hon hade sandaler med typ bara nån ynklig rem och världens tunnaste sula...