Vita hästen-TAIF 3-4

Hockeyblogg
Ja, vad ska man säga om den matchen? Först och främst vill jag tacka Gröna Brigaden och Börje Fransson som ordnade bussar så att vi (som inte orkade köra själva) fick chans att åka upp och se matchen. Tack vare detta så blev det många Taifare i Norrköping och inledningen blev riktigt fin. Mycket finare än mitt försök av att fånga det på bild. Det var svårt att få focus eftersom det var så mörkt MEN fint var det!!

 

Alla dessa isfacklor som tändes när Tingsryd kom ut på isen.

 

Jag säger som de flesta om matchen. Vi hade tur som vann eftersom vi spelade med nattmössorna på under den största delen av matchen. Det var inte mycket som gick rätt.

 

 

 

 

 

 

Trots detta tog vi ledningen i första perioden med 1-0. I andra perioden gjorde bägge lagen ett varsitt mål och man gick in i periodvilan fortfarande med ledningen. Men sen hände det i tredje perioden, Vita hästen kvitterade OCH tog ledning med 3-2 och ärligt...jag trodde vi skulle torska. Men då klev Simon Stark in i bilden......

 

 

 

....han såg uppåt och bad nog om lite tur och det fick han!!

 

 

3-3 var ett faktum och inte nog med detta. Han lyckades dessutom skrinna så fort så att en hästen spelare kände sin tvingad att sätta stopp på denna Starke man.

 

 

Vilket resulterade i en utvisning. I powerplay hittade Forsander, Christian Jacobsson......

 

 

...och CH visste vem han skulle tacka *asg*

 

Ja, det var en bra match....bra och bra...men det blev spännande och det är vi Tingsrydare inte vana med under denna säsong. Besvikelsen hos hemma fansen var rätt uppenbar.

 

 

 

De kände segern sötma under några minuter. Vilket de hade all rätt att känna, för i går var de det bättre laget MEN så mötte de ju Tigrarna och då kan man aldrig vara riktigt säker ;o)

 

 

 

Vi grönvita själar sjöng, dansade och log hela vägen till de mörka Småländska skogarna :D

 

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Fler bilder kommer så småningom.

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Ajajaj, det var nära kan man ju säga. Tänk om inte de högre makterna hade varit med........

Av bilderna att dömma ser det ibland inte ut som hockey utan mer som Amerikansk fotboll, där man bildar hög och håller fast varandra:)Ha att bra!