Så var det helg igen

Allmänt dravel
Fasligt vad här går undan. Fast nu är det slut på alla röda dagar. Skönt att komma in i lite rutiner igen. På måndag börjar grabbarna plugget igen vilket borgar för att det kommer att vara tyst om nätterna :)

I går kväll satt jag och lekte lite i photoshop. Kommer att bli en hel del av den varan framöver, då jag lovat att hjälpa till att fixa bilder till Taifs webshop. Kuligt värre :) Jag tog en bild av en liten kille som var med i klacken.

Född Taifare eller.... :)

 

På söndag öppnas skybar. Denna gång permanent och i och med detta så börjar budgivningen på spelar porträtten. Hoppas de blir uppskattade och ger många sköna slantar till föreningen :) Hade ju varit skoj ifall det gick så bra så att det blir en tradition av det. Jag ställer gärna upp även nästa år :)

 

Jag har lite roligt när jag kollar statistiken på min blogg. När jag skriver en hockeyblogg har jag en massa besökare men inga kommentarer, ja förutom min trogna "syrra" Martina :) Skriver jag däremot om annat än hockey minskar besöksantalet drastiskt men kommentarerna ökar. Jag gillar konceptet, för det är skoj med många besökare samtidigt som det är skoj att få kommentarer på det man skriver :)

 

I dag blir det att ta det lite lungt. Tänkte fortsätta med redigeringen av bröllopsbilderna. Det har varit ett litet uppehåll med det. Har kvar att fixa till lite bilder från festen. Sen tänkte jag att jag skulle ta och kika lite på bilderna jag ska göra till webshopen, så det blir nog en dag framför datan. Fast det gör mig inget för ute är det kallt och vinter, vilket inte är mitt favorit väder. Undrar vad det blev av med den omtalade globala uppvärmningen egentligen? Vi har ju istället fått svinkalla, snöiga vintrar och regniga somrar...........

 

Ha en bra lördag / Eva-Lena

 

Här finner ni lite fler bilder från onsdags matchen.

 Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Kul att du är på gång igen, tycker att det har varit lite "tyst" från dig.

Jag undrades just häromdagen vad som skulle hända med dina foton på TAIF-spelarna - kul idé!Den globala uppvärmningen har nog stannat hos oss på Kronobergsgatan:)

Jag eldar för fullt i kassetten till öppna spisen och alla element är avstängda, ändå har vi 24 grader inomhus.Ha en underbar helg nu och sitt inte för länge vid datorn, blir lätt musarm då:)

Kramizar3 tendency - Inspiration, Inredning, Renovering:

skriven

Jag tillhör kategorin som hälsar på mer när det inte skrivs så mycket om hockey, och även kommenterar då. ;-)Ang globala uppvärmningen så är det väl sagt att vi kommer att få varmare och längre somrar, men samtidigt kallare och kortare vintrar. Att det blir mer extremt åt båda hållen.Ps. Mitt nya objektiv är ett Sigma AF OS 18-200/3,5-6,3 DC.Kram! /Jerry

5 Jerry:

skriven

Nej, bilarna har inte samma färg, de skiljer ganska mycket egentligen. Saras bil är mer gråblå än blå. Men färgen ser rätt lika ut eftersom min bil är såååå skitig. :-P Kolla länken nedan så ser du hur färgen är på min bil egentligen:

http://www.garaget.org/?car=26689&image=230629Ja, jag tycker att objektivet är bra. Den ska enligt recensioner prestera bra för pengarna man betalar för den, är en av de bättre i sin prisklass tydligen. Det var just av den anledningen jag ville ha superzoom - så att man skulle ha ett bra allroundobjektiv och slippa byta. :-)Trevlig arbetsvecka önskas! ;-)

7 Anna:

skriven

Här har du en trogen besökare, men när du skriver om hockey har jag ingen AAANING om vad jag ska kommentera med ;)

2 CW

skriven

kul att det går bra med fotandet...och visst är det väl så att det är roligt om man får en kommentar för då känns det som att ngn läser det man skriver.Men jag tror många uppskattar dina hockeybloggar och nu uppmuntrar jag alla dem att lämna ett avtryck nästa gång:)))kramen damen

4 Peter

skriven

Vi ser framemot att läsa din blogg. Även om vi inte alltid komentera dina bilder gillar vi det du fotograferar.

6 Eva-Lena

skriven

Tack för det Peter. Jag har ändå förstått att det uppskattas för det syns ju i antalet besökare ;o)