Nu kommer min första helg...

Allmänt dravel
....som singel. Vad ska jag då göra??? Är slut enda in i märgen. Det finns så mycket som jag borde göra, lovat att göra, måste göra. Saknar inspiration att göra det jag lovat att göra, tappat lusten att göra det jag borde göra och har inget ork att göra det jag måste göra.

Visst jag har själv valt att sitta i den situationen jag sitter i. Ibland måste man göra val i livet som är jobbiga, som kräver mycket av en själv. Ja, det är faktiskt upp till varje människa att välja det liv man vill leva. Ibland är det att välja mellan pest eller kolera men valet är ditt och det är upp till dig hur ditt liv skall te sig!

Nu lever jag ensam (tillsammans med mina älskade grabbar) och det är mitt val. Jag ångrar inte mitt val men just nu är det jobbigt. Kan inte förklara riktigt varför. Jag lever själv (ansvarsmässigt) och det har jag inte gjort sen jag var 20 år och det var såååå länge sen. Det var dessutom annat när man var 19 och bodde ensam och man bara hade sig själv att tänka på. Var pengarna slut, käka man bara hos morsan och farsan eller så levde man på makaroner. Här sitter jag i ett hus som jag vill bo i men vet inte ifall jag kommer att ha ekonomiska möjligheter att ha kvar.

Hjärnan jobbar på högtryck. Jag ska fixa detta!! Jag kommer att göra det för jag tror på mig själv eller det är i allafall vad jag inbillar mig :/

 

Ha en go fredagskväll / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Alltså helt klart fixar du det här. Din känsla är så normal och det vore nästan konstigt om du inte kände så. Var gör man när man plötsligt har hela ansvaret själv, hur klarar sig alla andra som är det är tankar som dyker upp. Då ska du tänka kan dom så kan jag :)

Jag vet hur svårt det kan kännas, men samtidigt så kommer jag ihåg känslan av befrielse. Jag fixade det ju inte omedelbart för jag trodde verkligen på allvar att jag inte var kapabel att klara mig själv efter att så länge fått höra hur värdelös jag var.. Men klarade jag av det så kommer du att klara det med glans :)

Lycka till nu med ditt nya liv och gör det till precis vad du vill S

Kramar om dig

3 CW:

skriven

Jag måste hålla med både Anne och Martina... kloka ord av dem båda. Just det där att inse att allt beror på en själv dvs att man har helt eget ansvar över hur all ska bli är betungande i början men jag är övertygad om att du kommer att hitta en väg ut ur det hela.

Det är lätt att skriva en dag i taget men det är svårare att leva efter det... men det ligger så mkt i den meningen. Oron poppar upp vare sig man vill eller inte men tänk då på att du haft kraften att börja din resa efter ett lyckligare liv. Det är guld värt och ur den kommer du att kunna hämta mkt. Hur många sitter inte och ömkar sitt liv utan att orka göra ngt åt det. DU har valt att få tillbaka det du saknat eller att ta dig ur ngt som du inet mått bra i. Eva-Lena... bara det säger ju mkt om dig... du har den där kraften och du kommer att få det bra. Jag vetinte hur jag kan säga så men det är en känsla inom mig och dina älskade söner kommer att stötta dig i allt... varm kram från Norrlanddamen

5 ninni:

skriven

Ja, förstår att det är jobbiga val! Kan mycket väl tänka mig att man funderar av och an, vrider och vänder och tänker och åter tänker!

Det reder sig säkert för du verkar va en så stark person! Men såklart är kanske inte vägen spikrak...

Lycka till!

7 anette:

skriven

hur går det för dig....ännu en vecka har ju gått, blir det lättare o lättare när rutinerna faller på plats.?

Jag har lite panik för min gräsänketid är slut på tisdag...även om det r tillfälligt så kommer hn he då

önskar dig en skön helg med bara en massa som du gillar

kram

2 Martina

skriven

Kom igen katten, det svänger ju!!!

Vi börjar med att plocka bort orden, borde, lovat och måste. Så ja!

Släng bort dem för en stund och koncentrera dig nu BARA på DIG.Nu ska vi tanka upp din energi.

Ikväll lägger du dig på spikmattan först.

Sedan tar du ett varmt bad eller en dusch.

Tänder massor av stearinljus (gärna värmeljus så du inte behöver passa ljus när de brinner ner).

Sätt på dig myspys.

Ett glas rött.

Kryp upp i soffan.

Tänd en brasa om du har en:)

Försök att komma på tre saker som du tycker om att göra på din fritid. (Jag kan minst två utan att fundera speciellt mycket)Kanske vill du börja utveckla ett av dina intressen i år eller kanske bara ägna dig mer tid åt det???Vi fiskar gillar att tycka synd om oss själva lite grand, det är skönt. När vi har gjort det ett tag plockar vi upp resterna och reser oss starkare än någonsin och skjuter fram med full fart igen. Du är i läget "tyck syn om mig" just nu. Snart börjar din resa - tänk på mig då:)Ser fram emot att träffa dig TIGER!

Kramizar!

4 CW

skriven

kom på en sak... har du ingen möjlighet att hyra ut ett rum för att få lite mera inkomst. Eller det kanske är svårt för det beror ju på hur huset ser ut... bara en tanke att dryga ut inkomsten. Sen får du säkert bostadsbidrag... sök för tusan. kram kram

6 Anne

skriven

Jaha ingen tid för att blogga här inte :)

Du glömmer väl inte bort att du också har ett ansvar att hålla oss uppdaterad om ditt nya liv??

Jaja inte hockey alltså, det saknar jag inte men jag saknar andra skriva ord från dig S

Puss på dig syster yster.Jag har ledig helg varför inte komma till mig nu :)