Klockan över tolv....

Allmänt dravel
...och jag är fortfarande vaken??? :) Ja, jag brukar däcka tidigt, speciellt på fredagar. I kväll har jag suttit i photoshop hela kvällen och när jag sitter där blir minuterna till timmar och tid och rum försvinner. Satt och spånade på en bild som ska bli till en T-shirt så småning om. Kul grej att leka med. Värsta är bara att jag aldrig blir nöjd. Ju mer jag tittar på det färdiga resultatet ju fler saker hittar jag som jag retar mig på. Jag får helt enkelt bara lägga ifrån mig det och förklara bilden som klar annars blir den aldrig klar:/

Tror att jag ska gå upp och lägga mig på spikmattan en stund innan jag somnar. Min rygg behöver det, känner jag. Dessutom behöver jag vila ögonen från dataskärmen. Undrar hur många timmar jag suttit framför dataskärmen idag men tanke på att jag nästan sitter hela dagarna på jobbet också. Får nog snart söka mig till något form av behandlingshem. Tror ni det finns någon bra behandling för databeroende? ;)

God natt på er alla / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Låt syster yster hjälpa. Men du kanske är för gammal för det här men det är i småland i alla fall S

http://www.kvp.se/1.282481

Lycka till PUSS

3 Martina:

skriven

Jag förstår dig helt och hållet. Det är så jäkla lätt att fastna i datorns värld och så skäller jag på killarna:)Finns säkert en kurs för "datanördar i stillhet" och om den finns så borde det vara i mörka skogen i småland, eller på en öde ö. Jag kollar och informerar dig så kan vi gå samtidigt:)

Kramizar

2 Eva-Lena

skriven

Hmm, ja jag är nog för gammal.... :( Jag får leta vidare ;)