Hatar vinten....

Hockeyblogg
...ja ärligt, jag gör det. Jag hatar att frysa, skrapa bilrutan, skotta garageuppfarten. Jag hatar att behöva trippa för att inte halka, hatar att behöva klä mig så att jag ser ut som en jäkla michelin gubbe. Hatar att möta blekansiktet i spegeln varje morgon. Jag vill ha sommar, sol och solbrända kroppar ;) Tur är väl ändå att det spelas hockey på vintern annars hade jag ta mig tusan gått i ide över vintern!!

Nu har man väl ändå kommit över gårdagens förlust. Jag menar vi kan ju inte alltid vinna. Hoppas däremot att vi snart kommer upp i den kapacitet som vi hade innan juluppehållet.

I går tycket jag att Domaren missade en solklar hakning, om jag varit domare så hade jag tilldömt straff på Starks friläge, fast nu är jag ju inte domare ;)
Klickar du på bilden så kommer du in i albumet och kan kika på de andra bilderna också.

Ha en bra måndagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Jag älskar vintern. Allt det vita och vackra, att sitta inne och tända ljus och veta att just nu behöver jag inte gå ut. Det gör mig lycklig. Halkbroddar räddar liv och ben. Jag behöver inte vara ledsen att jag inte har bil och skulle jag behöva skotta så skulle jag få motion och träning utan att behöva betala dyrt för Gym. Att äntligen få se ut som en michelin gubben när man varit som en pinne hela livet är en underbar känsla för oss spinkingar. Att vara blekansikte är bättre en rödmosa och solbrända kroppar får cancer. Så passa på och njut av vädret för snart kommer den däriga sommaren med kvalmig hetta och men ser fan inte klok ut i bikini S

3 Anne:

skriven

Därför är jag en överlevare asg

5 Eva-Lena:

skriven

Haha, ja det var ju det där med att klä sig som en michelingubben. Vad gör man inte för att få se på hockey ;)

7 Martina:

skriven

Nänänänänänä, här är det jag som leder ligan att i år vara vinterhatare. Jag sa redan tidigt att jag inte vill ha snö och kallt, men andra de ville ha snö till jul.

Till jul ja, men man kan inte bara välja snö och kallt till jul - det fortsätter liksom januari, februari och oftast mars ut.Jag hatar att frysa, för man kan inte klä på sig ordentligt när man ska till jobbet. Ska jag ut annars så pälsar jag på mig och fryser inte. Men oj vad jag längtar till Italien:)

Skotta går väl an så länge jag har plats att lägga snön någonstans. Har man grannar blir det snart lite knivigt.

Jag säger som vi säger här i Småland "jag håller med du".För att inte frysa ihjäl har alla i familjen just konstaterat att jag har lagt på förmycket i kassetten - här är tropisk värme. Barnen sitter i bara fillingar och säger att om man blundar kan man tro att vi är i Italien:)Jag vill inte vara en Michelingubbe:(

Ha att bra!

2 Eva-Lena

skriven

Ulk..ibland är du bara fööör positiv, kära syster ;o)

4 Aengeln

skriven

Du hatar att frysa, men tycker det är ok att sitta i en ishockey-hall? Det går inte ihop. :)--A

6 Anna

skriven

Vinter är kul ett tag, men en månad skulle räcka gott för mig...