Han är för go :)

Allmänt dravel
I dag hade vi roligt vid matbordet. Daniel har haft sin första dag på den nya praktikplatsen, Plantagen. Han hade haft det jättebra och hoppades att vintern skulle bli lång så att han fick vara där länge. Vi var mycket glada åt att han trivdes. Dagarna blir mycket kortare nu, än när han var på trädgårdstjänst. Då klev han upp halv 5 och kom hem halv 6, längre dagar än vad jag har :/ Visserligen trivdes han där så inte för den skull.

Jaja, nu var det ju inte det som gjorde att vi skrattade vid matbordet ;) Att arbeta på plantagen innebär ju att man har ett service yrke eftersom man jobbar mitt ibland alla kunderna. Daniel har ju ingen erfarenhet av detta och då kan det bli lite tokigt :) Han berättade att flera kunder kommit fram och frågade honom om saker. En dam hade frågat ifall tulpanerna Daniel packade upp var 15-pack. Daniel hade svarat -Jag vet inte, och så hade han jobbat vidare. Han berättade att han svarat likadant till alla som frågat om saker. Sen fattade han inte varför de frågade honom?? De som jobbar där har ju tröjor som det står "Fråga mig" på och det stod det ju inte på MIN?? Jag talade om för Daniel att han kunde ju gå och hämta någon som kunde hjälpa kunden. MEN va f*n, jag är ju upptagen, blev svaret :D Ja, nu har jag förklarat att kunderna är det viktigaste för en affär, inga kunder ingen affär. Så besöker ni plantagen i morgon så får ni nog hjälp även ifall ni frågar Daniel om något ;)

I morgon får jag leka frisör igen. Micke ringde och frågade ifall jag kunde klippa hans kompis imorgon. Jag har ju klippt Kalle en gång innan vilket tyder på att han var nöjd sist eftersom jag åter får förtroendet ;) Skönt med fredag i morgon. Veckan har gått fort men det är den första hela arbetsveckan efter all ledighet så man känner sig lite mör. Man får ju lite olater när man är ledig ;)

Gott med Taif seger igår, verkar som de är på spåret igen. Nu ligger vi på topp i tabellen precis där jag vill att vi ska ligga ;o) Nää, nu ska jag försöka dra i gång tvätt maskinen. Den är lite småtjurig. Ibland vill den inte gå och man får lite panik men sen helt plötsligt hoppar den igång igen utan att man gjort något. Den lever sitt eget liv och nu vill han (ja det är en han, sådan tjurskalle måste vara en man) och då gäller det att passa på.

Ha en go torsdagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Han svarade ju på det de frågade... :)

3 Martina:

skriven

Ja se ungar, ibland kan man ju inte annat än att skratta. Men det fina är ju att man lär så länge man lever, eller hur!Tänk att du också klipper hår:) Jag klipper utan att ha en uns aning om hur man igentligen ska göra. Häromdagen bad jag Elias den minste 11 år att beställa tid hos frisören och få en klippning så att han ser ut som en människa igen. Då säger han att; du kan klippa mamma, så sparar jag pengar:)Kramizar

2 Anonym

skriven

jag ler åt din fina Daniel... han tänkte ju egentligen helt rätt. Hoppas allt är bra med dig annars...kram kram