Just idag är jag stark....

Allmänt dravel
...just idag mår jag bra....jag förs fram utav kraftiga vindar. Det är en sång som jag har som ringsignal på mobilen :)I dag beskriver den, på ett bra sätt, känslan jag har i kroppen. För just idag MÅR jag bra och jag glädjs åt den känslan. Vet att det kommer dagar du känslan inte riktigt vill infinna sig så det gäller att ta vara på de dagar som ger en denna känsla.

I helgen har jag varit i Malmö och träffat en vän jag inte träffat på många år. Vi är inte samma personer som vi var då för så där 25 år sen. Jag menar jag var i tonåren och jag kan säga att jag definitivt inte samma person som då. Man utveckas och det är inte alltid att man finner varandra efter så många år för man kan utvecklas åt olika håll. Vi har inte levt likadana liv, min vän och jag men vi har utvecklats åt samma håll och när vi nu äntligen träffades igen var det som att åren passerat obemärkta. Det var som att vi umgåtts hela livet. Visst hade vi en period, då Daniel var liten, då hon bodde något år med sin familj i Småland. Då umgicks vi en del men när de flyttade tappade vi bort varandra. Hon har alltid funnits i mina tankar och jag är verkligen glad att vi återupptagit kontakten. 

 

Jag avslutade min Malmö helg med hockey. Daniel for ner med supporter bussen och vi skulle träffas utanför ishallen. När jag satte mig i bilen och satte på gps:n så fick jag inte den att fungera. Jag ringde Lone men fick inget svar. Hon skulle ju ner i tvättstugan och givetvis tog hon inte med sig mobilen. Jag hade ju kollat färdvägen på eniro innan så jag gav mig av i tron om att ändå hitta. Vilket jag ganska snart förstod att jag inte skulle göra. Jag lyckades trixa in mig på enkelriktade gator och till slut visste jag inte var jag befann mig. Jag stannade bilen och ringde Lone flera gånger till slut lyckades jag väcka hennes son. Jag förklarade mitt dilemma och bad om vägledning. Tack vare gatuskyltar kunde jag förklara var jag befann mig och tryggt förklarade han vägen med hjälp av eniro :)

 

När jag kom fram till hallen ringde Daniel och sa att de också var försenade. De hade stått en halvtimme på motorvägen pga trafikolycka. Dessutom hade de "ofrivilligt" kört runt på en sightseeing tur i Malmö :D Fast det var ingen skada skedd för även matchen var framflyttad på grund av att Tingsryds spelarbuss också fastnat vid olycksplatsen. Jag hade varit lite slarvig med kameran för jag har inte laddat batteriet på länge så för första gången så tog batteriet slut mitt i alls så det blev inte många bilder. Tog en bild som jag tyckte såg lite rolig ut.

 

 

 

Fredrik Hansson har fått en kärlekskrank panter runt halsen ;o) Han tittar på Claeson och säger säkert något i stil med -Kan du förklara för honom att jag är en tiger ;)

 

Förra helgen var också väldigt intensiv. Jag var och hälsade på en nyvunnen vän. Min lilla cyber syster och hennes familj. Vi har väl haft kontakt på nätet i ungefär 1 år. Först med att följa varandras bloggar och sen även via facebook och mail.

 

 

Ja, datorns värld är förunderlig. Tänk vad många härliga människor jag lärt känna via nätet. Det festliga var att jag trodde att vi (Martina och jag) bodde rätt långt ifrån varandra. Jag hade räknat med att bilresan skulle ta 1-1/5 timme men det tog inte mer än 40 minuter. Gött, då kan man ju hälsa på bara över ett par timmar. Kanske gå ut med hundarna och givetvis kamerna.Två av de saker vi har gemensamt.

 

Nu känner jag att jag är ifatt med alla åtagande inga fler äventyr inplanerade. Känns skönt för nu blir det lugnt ett tag och jag kan ta dagarna som de kommer. Jag hittade föresten grönvita garnnystan på konsum. Jag kom på att jag inte har några grönvita färger som visar vilket lag mitt hjärta klappar för. Köpte tre nystan och har börjat sticka på en halsduk.

 

 

Så snart ser man vilket lag den fotograferings tokiga kärringen vid sargen håller på :D

Kom på att jag inte skrivit ett ord om hur matchen slutade. Fast jag tror det kvittar. De som vill veta vet reda och de som inte vill veta....ja, de slipper. Dessutom har jag redan glömt denna match ;)

Ha en skön tisdag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni:

skriven

Ja nätet är häftigt! Hur klarade man sig utan det förut?! Det kan man fråga sig! ;-)

Ha det gött!

3 Anna:

skriven

Livet utan datorn går inte att föreställa sig och jag skulle inet vilja vara utan mina nyfunna vänner!

2 Martina

skriven

Ja det måste vara roligt att kunna prata om gamla barndomsminnen, gamla kompisar, gamla synder:)

Tur att ni har träffats igen och trivs så bra ihop.Åh nej du stickar, hur kan du bara:) Jag är en anti handarbetare och fattar bara inte den hobbyn. Jag ville helst slippa syslöjden när jag gick i skolan.Fy vad jobbigt att inte hitta till en plats. Det är ju ingen liten by heller Malmö att börja leta i. Litte lättare att hitta i Åseda:)Fortsätt med att vara stark idag!!

Kramizar