I dag blir det Olofström....

Allmänt dravel
...för att se Taif möta OIK. Vi kommer att plocka upp Kent, min gamla jobbarkompis, i Tingsryd så det blir full bil till Stålhallen. I dag ska jag premiär använda mitt lilla mästverk till halsduk. Jag fick lite panik igår för jag kom f*n inte ihåg hur man avslutade en stickning men fick lite vägledning, på Facebook av grannen. Tack Anna :)

 

Jag är rätt trött på snön nu. Ryggen värker av allt skottande, tack och lov änd att det inte är blötsnö. Däremot hatar jag vägskrapan. Lagom när man tagit bort den tunga vallen så far han förbi igen och skapar ytterligare en vall. Jag tror han sitter och asgarvar i hjullastaren när han ser på den ilskna, uppgiven kärring i backspegeln. Det var nästan så jag slängde spaden efter honom :/

 

Nu ska jag fixa lite käk så vi får i oss lite mat innan vi far iväg. Vi åker iväg redan vid halv två för man vet inte riktigt hur vägarna ser ut. Bättre att vara ute i god tid och köra lungt.

 

Ha en skön söndag / Eva-Lena

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni:

skriven

Tur jag har som maken "gillar" att motionera med snöskoveln. Själv längtar jag bara till våren nu! Vår, vår och sommar och sol... Ljuvligt.

Häftig halsduk!

2 Martina

skriven

Jag hatar också snöplogen, de skickar ju upp världens vall rätt in på garageinfarten. Jag fattar bara inte hur de lyckas med det. Kanske finns en "hata snöplogen grupp" på FB:)Snygg halsduk, du kanske måste massproducera:)

Kramizar