Dags att uppdatera?

Allmänt dravel
Ja, jag kan ju inte ha en blogg överst som är över en vecka gammal ;o) Livet rullar på i 110 och jag får inte riktigt tiden att räcka till att skriva på bloggen. Jag mår mycket bra, har en skön känsla i kroppen, trots att jag har en massa att göra. Börjar få lite struktur också vilket givetvis underlättar.

Gårdags kvällen spenderade jag tillsammans med min granne. Vi känner varandra lite grann sen innan. Fredrik och hennes tös har gått i samma klass i grundskolan. I måndags var hon över med ett fat fullt av semlor till oss. De hade bakat och det blev tydligen så mycket så de inte hade möjlighet att själva käka upp det. Tanken att ge oss semlorna var väldigt uppskattat :) När jag i torsdags gick över med fatet så frågade jag henne ifall hon ville komma över som igår och dela en flaska vin med mig. Var lite pirrigt först för som sagt egentligen känner(kände) vi ju inte varandra så bra. Men herre jösses ju mer kvällen led och snacket gick så upptäckte vi att vi har så mycket genensamma erfarenheter så det blev nästan skrämmande. Jag kunde berätta känslor, tankar och hon fyllde i och förstod exakt hur jag kände. Även när hon berättade saker så kändes det som att jag själv hade kunnat säga det hon sa. Timmarna flöt iväg och till slut var vi tvugna att bryta upp. Jag ska ju iväg på nya äventyr idag :)

Japp, idag styr jag kosan mot Åseda och ska träffa min cyber syrra. Känns pirrigt samtidigt som det ska bli jätte skoj. Det är rätt fantastiskt vilken värld som öppnar sig för en via nätet. Jag vet när ungarna var mindre och de berätta om att de lärt känna någon på nätet som de även träffade. Jag var väldigt förmanande. Man vet ju aldrig vad som döljer sig bakom tangentborden. Visst, det finns tokigt folk i cybervärlden men de finns ju även IRL. Gäller att sålla :) Jag har lärt känna helt underbara människor via nätet. Några har jag träffat andra inte, det är människor man aldrig skulle lärt känna annars. Jag är väldigt glad över de jag fått förmånen att lära känna :)

När jag berättade här hemma att jag skulle åka iväg i helgen och dessutom sova över så sa Micke -Jaha, ska du ska du börja åka iväg till kompisar nu och sova över, bli ung på nytt? Jag var på väg att dra ett försvars tal men upptäckte att han sa det med ett leende på läpparna. Han har faktiskt lite rätt, ja inte att bli ung på nytt, det eftersträvar jag inte. Däremot att göra saker som jag gillar och göra saker som får mig att må bra. Sätta mitt liv och mitt mående i första hand. Visst det är ju inte att jag skiter i alla andras. Visst bryr jag mig om andras mående också men (som jag skrivit innan) det är upp till var och en att leva det liv man lever. Nu är det ju en jäkla fördel att jag har i princip vuxna barn. De behöver ju inte min omsorg på samma sätt längre. De har redan planerat vad de ska göra i kväll när morsan är ur huset :) Jaja, bara det är städat tills jag kommer hem  så är det okey att rumla runt i huset. Haha, sen har jag bett min underbara granne att hålla ett öga :D

Nää, nu ska jag göra i ordning mig och packa en liten övernattnings väska.

Ha en trevlig helg / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

Men vad kul... EvaLena du gör helt rätt. Lev och njut av livet, gör det du vill och skit i det du inte vill. Visst är det en förunderlig känsla att styra din dag som du själv vill... klart grabbarna klarar sig själva för de tar mer ansvar bara man ger dem förtroendet.

Ja du det gäller att våga ngt för att vinna ngt och ju mer man ger av sig själv desto mer får man tillbaka.

Du är en så öppen och jordnära person så jag tror du kommer att mötas av en massa positiva saker.

Jag är glad för din skull... kramen till dig

2 Anna

skriven

Skönt att höra att du finner dig till rätta i din nya tillvaro.

KRAM!!