Så var man sjuk igen :(

Allmänt dravel
Fan, har egentligen inte råd att vara hemma men som jag mår så finns det ingen möjlighet att jag orkar pallra mig till jobbet. Var hos naprapaten igår och han plågade mig mer än vanligt. Han hittade onda punkter på mig som jag inte ens själv visste att jag hade. Han sa dessutom att hans knådande kunde förvärra min förkylning men att jag samtidigt skulle bli av med den snabbare....får ju hoppas att han har rätt.

Missade matchen igår, vilket också tyder på att jag verkligen är dålig. Ska mycket till innan jag väljer bort en hockeymatch. Tingsryd åkte på dängen. Det är ju definitivt inte kört än som många olyckskorpar deklarerar på nätet, fast visst hade vi haft ett guldläge ifall vi vunnit. Nu känns det som att sista avgörande kommer att ske på söndag borta mot Sundsvall. För inte tror jag att vi får någon hjälp ifrån Nybro, som möter Sundsvall på fredag. Nybro som redan är ute ur leken. Två platser upp till allsvenskan och Tingsryd förtjänar en av dem!!

Nu ska jag krypa ner mellan lakarna och kurera mig.

Ha en bra dag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Åldern tar ut sin rätt.......skulle man kuna säga, men jag väljer att inte göra det - haha:)Det är tufft att spela hockey och sådana här krämpor får du räkna med om du nu ska upp en division - det är ett jäkla kämpande.Men ta och krya på dig nu så att du är fit for fight till nästa match.Kramizar

2 Anne

skriven

Lilla vän, nu skulle jag vara där och ta hand om dig. Koka te och vadda pannan :)

Se nu till att vila och vila, det är det enda som hjälper förutom att dricka mycket. Kramar om dig