Rapport från blåkulla.

Allmänt dravel
Dagen blev inte riktigt vad jag tänkt mig. Skulle ägnat hela dagen åt städning eftersom jag får gäster i morgon. Visst jag har städat också men inte så frenetiskt som jag tänkt. Tror inte de bryr sig så himla mycket. Dessutom kommer de inte förrens vid tre tiden i morgon så tid till mer städning finns.

I dag ringde försäkringsbolaget. Kostnaden för att iordningställa bilen skulle bli mer än vad den ansågs vara värd. Jag blev erbjuden en summa och tog den så nu blir väl banken nöjda då billånet är löst. Jag var in på banken och berättade detta och ombad ringa dem efter helgen. Så nu står jag utan bil. Fick några bra förslag på facebook....segway, moppe eller rollerblades. Segway kostar lite för mycket. Moppe....näää, hjälmen förstör frillan ;) Det får bli rollerblades, tack Martina för tipset :)

I dag har jag klippt mig och shoppat en klänning inför morgon dagen. I morgon eftermiddag blir det sminkning. Jennifer har lovat att sminka oss fyra kärringar. Nu tror jag inte på underverk men hon är duktig ;) Sen blir det glasbaren i Kosta. Min gamla kära arbetskamrat ställer upp som chaufför även denna gång, tack för det David!! Det var så trevligt sist och med mitt sällskap så lär det säkert bli lika trevligt i morgon.

Nu måste jag ansluta mig till de andra kvastkärringarna :)Önsakr er alla en riktigt trevlig påsk helg / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Alltså jag har ända tills nu trott att det där med bilen var ett aprilskämt :(

Verkligen tråkigt men samtidigt så löser sig en massa annat istället. Livet är bra underligt, den ger med en handen och tar med den andra.

Ha nu en underbar kväll i glasbaren med dina vänner.PS, var rädd om det du har använd hjälm även med rollerblades DSKramar om dig

3 Anna:

skriven

Den där glasbaren är jag sååå nyfiken på efter dina fina bilder sist!

2 cw

skriven

det kanske var en mening med alltihopa... du möter en man på en vit springare på Glasbaren och han kommer att ge dig en snygg Porsche... japp jag känner på mig att det kommer att bli ngt bra av eländet:)))

4 Martina

skriven

Tråkigt det där med din fina bil, men jag hoppas att det löser sig för dig framöver.

Du kan få mina rollerblades om du har storlek 38:)Jag har ett eget ordspråk som lyder:

Smink kan göra underverk!

Så sminka på nu bara, så ska du se att det stämmer:)

Hoppas att ni får en trevlig kväll i Kosta.Kramizar