Lyckan vet inga gränser.

Hockeyblogg
Bär på en känsla av overklighet. Kan inte riktigt ta till mig det även fast jag snart läst i princip allt som skrivits om Tingsryds AIF. Jag är så jäkla glad att jag var med på resan. På bussen hem hade vi nog alla samma känsla "Vi var där"

Kom hem vid åtta tiden, duschade, byte kläder och åkte till jobbet. I kväll, just nu samlas Taifare i Dackehallen för att hylla spelarna. Jag palla inte för det. Jag är för gammal för sånt här :) Daniel, som ångrade bittert att han inte följde med, åkte med några andra Lessebotaifare till hallen.

Bilder har det blivit i mängder och det kommer att ta tid att redigera och lägga upp alla men jag lovar det kommer. Funderar att lägga upp två album, ett med supportrar och vår resa och ett med bilderna efter slutsignalen. Vi får se hur jag gör.

Här kommer i allafall en bild på mina medresenärer. Super glada, precis innan vi åter sätter oss i bussen för att ta oss de 80 milen hem till Småland....och ja, Blekinge också för en del.

Vi kom, vi såg, vi segrade......

/Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Ja tänka sig att du var där när allt hände, det är ett historiskt ögonblick.

Sedan är det ju inte dåligt av dig att skumpa buss så jäkla långt med tanke på din höga ålder. Förstår om du stannar hemma ikväll - hihi!Nu har du hela sommaren på dig att sticka halsdukar. Kör hårt!Kramizar

3 MK:

skriven

S-O-M vi väntar på dina bilder!!!!!!!!

2 Anne

skriven

veni vidi vici

Grattis än en gång, kan faktiskt förstå känslan av att ha varit med trots att det handlar om hockey :)

Kramar om dig

4 Hästen

skriven

stort GRATTIS till er hade önskat att vi oxå gått upp tkr de va dåligt lottat men men bästa laget gick vidare//Hästen fanz