I dag bjuder jag inte på några fotografier.

Hockeyblogg
Kameran är nämligen både min och min sons. Jag brukar nästa alltid få ha den, men idag skulle han på bilmässa i Jönköping och ville givertvis ha kameran med sig. Jag saknade verkligen kameran i dag för jag har väl aldrig varit så nervös som jag var idag. Har jag kameran så kan jag fokusera på fotograferandet men nu när jag bara satt där såååå blev jag så in i helsike nervös. Kent (som var med oss) sa åt mig att vara tyst för jag gjorde honom nervös med mitt kacklande ;)

Sista två minuterna var hemska men Peter Johansson i målet gjorde ett fantasktiskt jobb. Tycker nästan synd om Nybro supportrarna. Hade det varit omvänt hade jag varit frustrerad över att det inte blev mål. Det var en så skön seger. Nu väntar jag spänt till Tisdag då vi möter Oskarshamn men det kommer en måndag där emellan.

Ja, i morgon blir det också en tur till Tingsryd. Jag ska nämligen fotografera lite ungdomsspelare. Har blivit kontaktad av Taifs ungdomssektion. De vill ha en plansch som de skall kunna använda i reklamsyfte. De ska försöka locka fler barn och ungdomar att börja spela hockey. Jätte roligt att få hjälpa till :) I dag var det mamma fram till mig i Nybro. Hennes son skulle tydligen vara med och bli fotograferade. Hon undrade ifall han kunde få några bilder av mig. Snäll som jag är så lovade jag att maila över lite fotografier till henne :)

Idag har jag dessutom kommit på, att vill man något skall ske, så kan man inte alltid vänta på att det ska hända, ibland måste man ta saken i egna händer.

Ha en go påskdag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Vilken skillnad det vart när det inte var några bilder med. Till och med jag hängde med nu och tog inte detta som en ren hockeyblogg S

Du får på allvar börja fundera om du inte på något sätt ändå ska ta tjäna lite pengar på dina bilder, andra gör ju det, tjänar på dina bilder alltså :)

Kramar om dig

3 Martina:

skriven

Jag kan riktigt se dig framför mig, sittandes där utan kamera och följa spelet, i detalj - haha! Inte undra på att din kompis sa till dig att du skulle hålla tyst:)Jag får allt hålla med dig angående punkten, att vill man att något ska hända, får man allt hjälpa till lite:) Det tar för lång tid om man bara väntar......Då är det bara att jobba på igen, och du får ta och krya på dig nu så du är frisk och glad till helgen igen.kramizar

2 cw

skriven

japp jag säger som Anne... ta betalt för tusan.