Då far man till Sundsvall i helgen då :)

Hockeyblogg
Ja, som egenskap av fotograf. Kommer att åka med supporterbussen och lägga ut resereportage på Taifs hemsida. Inlogg skulle fixas under dagen. Hoppas bara det inte strular till det utan att jag utan problem kan fixa detta. Ska bli riktigt roligt samtidigt som tröttsamt. Fick tips av en taifsupporter att köpa öronproppar på Apoteket till hemresan. Vilket inte är helt fel för jag hade ju tänkt jobba som vanligt på måndag och det lär kanske inte bli den lugnaste hemresan. Hoppas verkligen (vilket jag tror) en glädje resa.

Men först mina kära vänner så har vi en viktig match i kväll då Enköping gästar Tingsryd. Allt kan avgöras redan ikväll, vilket jag inte alls hade haft något emot. Då behöver inte nerverna liga utanpå i morgon och på söndag. Däremot så tror jag inte riktigt på att det kan bli så bra. Nybro skulle i såfall slå Sundsvall hemma, ingen omöjlighet. Nybro har visserligen inget att spela för och Sundsvall är piskade att ta poäng så visst allt kan hända.

Ha en underbar helg / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Tifo:

skriven

Ska visst bli något speciellt ikväll. Du kan väl plåta lite från handikapp !!!=))

3 cw:

skriven

så nära men ändå så långt borta... snyft. Tänk om det var Modo ni spelade mot då skulle t.o.m. jag gått på hockey:)))

2 Anne

skriven

Då kan du ju ta ut en semesterdag på måndag och stanna till i Sthlm S

Kul att komma iväg så där, jag skulle också vilja dra iväg någonstans, men ska i alla fall dra iväg till Västerås nästa lördag med några vänner :)

Ha en bra kväll/Kram

4 Martina

skriven

Då antar jag att du är pigg och kry igen, eftersom du ska iväg på hockey. Ja tänk vilken bra medicin den sporten är för dig:)Hoppas det går bra med fotograferingen OCH att ni vinner matchen.

Ha en trevlig helg!

Kramizzzzzar:)